Jump to content

Ли Стробел - Злочин хришћанства

Оцени ову тему

Препоручена порука

Не претендујем ни на једну страну овом темом.

Само желим да чујем мишљења људи који су читали ову књигу.

Они који је још нису читали могу је наћи овде.

Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18)

Подели на овим сајтовима

Не претендујем ни на једну страну овом темом.

Само желим да чујем мишљења људи који су читали ову књигу.

Они који је још нису читали могу је наћи овде.

Nisam čitao... prelistao sam sad malo sa linka koji si ostavio... a gledao sam ranije njegove govore i filmove poput ovog kojeg je Ignjatije ostavio... iskreno, ne znam zašto bilo koga Strobel oduševljava... postoje daleko bolje hrišćanske apologete...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Nisam čitao... prelistao sam sad malo sa linka koji si ostavio... a gledao sam ranije njegove govore i filmove poput ovog kojeg je Ignjatije ostavio... iskreno, ne znam zašto bilo koga Strobel oduševljava... postoje daleko bolje hrišćanske apologete...

Мене не одушевљава, нисам ни рекао да ме одушевљава.

Само када сам га читао, а било је то не тако скоро, био ми је симпатичан стил књига које је писао.

Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...