Balthasar Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Не претендујем ни на једну страну овом темом. Само желим да чујем мишљења људи који су читали ову књигу. Они који је још нису читали могу је наћи овде. Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Odlicna apologetska knjiga ima i prva knjiga Isusov zlocin Balthasar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Balthasar је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Не претендујем ни на једну страну овом темом. Само желим да чујем мишљења људи који су читали ову књигу. Они који је још нису читали могу је наћи овде. Nisam čitao... prelistao sam sad malo sa linka koji si ostavio... a gledao sam ranije njegove govore i filmove poput ovog kojeg je Ignjatije ostavio... iskreno, ne znam zašto bilo koga Strobel oduševljava... postoje daleko bolje hrišćanske apologete... Balthasar је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Lee Strobel nije hriscanski apologeta vec obican pisac. Balthasar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Септембар 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Nisam čitao... prelistao sam sad malo sa linka koji si ostavio... a gledao sam ranije njegove govore i filmove poput ovog kojeg je Ignjatije ostavio... iskreno, ne znam zašto bilo koga Strobel oduševljava... postoje daleko bolje hrišćanske apologete... Мене не одушевљава, нисам ни рекао да ме одушевљава. Само када сам га читао, а било је то не тако скоро, био ми је симпатичан стил књига које је писао. Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука