Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Јасно је да такав план неће никада имати подршку већине, јер политичарима одузима власт, а народу могућност да живи на туђ рачун. Људи су лењи и себични. Једина шанса је да се овај систем распадне сам од себе, банкрот итд. Кад им нико не би давао кредите то би се распало све за пар месеци. Уздам се у екипу Николић-Дачић-Динкић да то спроведе у дело. Раде људи вредно на томе... Аурор and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Јасно је да такав план неће никада имати подршку већине, јер политичарима одузима власт, а народу могућност да живи на туђ рачун. Зато и кажем да је нереалан и питам те за најреалнији шта је најближе томе? Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Па нема ништа близу томе осим банкрота и распада система. Све остало иде на супротну страну. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Па нема ништа близу томе осим банкрота и распада система. Све остало иде на супротну страну. Среди ми једну собу тамо код тебе у гајби, плаћам кирију, чистим, пеглам, усисавам, могу да возим децу и идем у шопинг а и знам да кувам. Можда оће и аурор да будемо цимери. То само док не зарадимо први милион. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Не контам наслов теме. Знам да стоји пар дана, нешто ме није интересовала, ал не контам што Дранг Нах Остен? Знам шта значи то и када је употребљено, да се не нађе неки добронамерни да ме учи, ал не контам што овако? Па ми сами бирамо хоћемо ли тамо или не, а ово све знамо брат брату већ једно пе-шес година, само што су сад почели и јавно то да говоре. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Не контам наслов теме. Знам да стоји пар дана, нешто ме није интересовала, ал не контам што Дранг Нах Остен? Знам шта значи то и када је употребљено, да се не нађе неки добронамерни да ме учи, ал не контам што овако? Па ми сами бирамо хоћемо ли тамо или не, а ово све знамо брат брату већ једно пе-шес година, само што су сад почели и јавно то да говоре. Ма јок еу демантовала неће да ишта ми признамо, само да сарађујемо ко да јесу - ал не мора да им кажемо јесте ви сте одвојени од Србије. Мада реално гледано знаш и сам они су ван суверенитета РС одавно а то што су на парчету папира идаље део територије то је једино што имамо. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Ма дај бре, не залуђуј, па ко нормалан може да поверује у то да признање Косова неће да буде услов за улазак у ЕУ? Немој да смо смешни. Него не контам што су се сви оволико острвили на ове Немце, па они нам само причају истину. Мени се то много више свиђа него да дође неко да нас лаже и навлачи. Једноставно, све отворено, све да се зна, па је после избор на нама. GeniusAtWork and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Jesi li lud? Stranka koja npr. traži da studenti plaćaju školarine, ili kod lekara da plaćaju? Tako nešto ovde nema šanse. Е, па не каже се то тако... Наша странка се залаже за "српског домаћина", "растерећење привреде", "смањивање пореза", "поједностављење процедура" и тако то. Среди ми једну собу тамо код тебе у гајби, плаћам кирију, чистим, пеглам, усисавам, могу да возим децу и идем у шопинг а и знам да кувам. Можда оће и аурор да будемо цимери. То само док не зарадимо први милион. Договорите се са оним чикама на граници да вас пусте, све остало ће средимо некако... Аурор and Иван је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Среди ми једну собу тамо код тебе у гајби, плаћам кирију, чистим, пеглам, усисавам, могу да возим децу и идем у шопинг а и знам да кувам. Можда оће и аурор да будемо цимери. То само док не зарадимо први милион. Неееееееее Младене, немој ићииииииии, шта ћемо МИ без тебе????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 A meni je najgluplja - i najopasnija - ideja koja se provlači svuda, možda ne očigledno uvek, ali puno ljudi razmišlja: ili EU, ili Kosovo...raspisati referendum, pa narod neka odabere... ne damo Kosovo da bismo ušli u EU!, itd. Ne znam ko je ikada rekao sa zapada da mi možemo da zadržimo Kosovo ako se ne opredelimo za EU, ili da će status Kosova biti nešto drastično promenjen u našu korist ako nećemo u EU. Ako gledamo brutalno realno, kako stvari stoje danas, izbor je: ili EU, ili ni EU ni Kosovo. Млађони је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Јасно је да такав план неће никада имати подршку већине, јер политичарима одузима власт, а народу могућност да живи на туђ рачун. Људи су лењи и себични. Једина шанса је да се овај систем распадне сам од себе, банкрот итд. Кад им нико не би давао кредите то би се распало све за пар месеци. Уздам се у екипу Николић-Дачић-Динкић да то спроведе у дело. Раде људи вредно на томе... Ајде у 100 марки ( greengrin) да ће у том случају руља (демократска већина) да окриви ”либерални капитализам” и да изгласа неку још левљу и још изолационистичкију опцију... Млађони and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Ајде у 100 марки ( greengrin) да ће у том случају руља (демократска већина) да окриви ”либерални капитализам” и да изгласа неку још левљу и још изолационистичкију опцију... Ма наравно, то је скоро неминовно. Када би се бавио политиком (што ми наравно не пада на памет) представљао би се као нека "домаћинска" опција, са салатом и кромпиром, нешто као онај Карић. Мораш идеје лепо да представиш људима да те не разумеју погрешно... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Ма наравно, то је скоро неминовно. Када би се бавио политиком (што ми наравно не пада на памет) представљао би се као нека "домаћинска" опција, са салатом и кромпиром, нешто као онај Карић. Мораш идеје лепо да представиш људима да те не разумеју погрешно... Хтео си да кажеш ”да те не разумеју исправно”? gringrin sqny је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 То је само ствар прерспективе... Можда има наде. Могла би од тога да се направио баш онако фина народна и патриотска опција ако мало пробереш узроке, а занемариш последице. Морам да размислим мало о томе. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Bosnu i Crnu Goru isto kao što i Kosovo već smatram svojom domovinom; svako, ko se ovim ne slaže, je dobrodošao da me ubedi u suprotno, ali dosad nisu uspeli.. Је ли ти живиш у свим тим земљама па да су оне твоја ДОМовина? Дом је тамо ђе живиш, и твоја домовина је твој град, онда твоја област и онда на крају твоја држава. Ријеч "домовина" ти је довољна да схватиш ако је боље погледаш. И очигледно си ме погрешно схватио за "Сила Бога не моли". Отимање, убијање, крађа...то никада није исправно, али када САД има силу да ради шта хоће у свијету, наравно да ће то и радити. Ако им се нико не може одлучно супротставити и побиједити их у неком дијелу свијета-наравно да ће да раде шта им је воља ту. Брига њих за законе. Е то је "Сила Бога не моли.", а ако је неко урадио зло, то не даје теби право да радиш зло такође. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука