Odahviing Написано Септембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2012 Nego šta bi za ovo??? Trebali vam neka pomoć? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 7, 2012 Треба наравно, идемо ка на то да се још људи овде јаве па да направимо онлине конференцију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 Драги пријатељи, Као што сте то и приметили, навелико радимо на томе да се сваки члан Поуке.орг на прави начин оствари са свим својим талентима, да се и сам нађе користан целој нашој интернет заједници, а самим тим и Цркви и друштву. Увели смо нову фантастичну опцију где ћемо сви заједно уз минималну асистенцију Администрације да уређујемо насловну страницу сајта Дакле, сви чланови друштвене мреже Поуке.орг су уједно и креатори насловне странице! Свака актуелна вест, текст, видео запис... може да се нађе на насловној страници. Потребно је једино да будете чланови Поука. Ово је фантастична погодност за Епархије, Црквене општине, манастире... као и за све остале, јер ће неку веома битну вест да најбрже поделе са свима. Насловну страницу сваког дана види од 5-10,000 људи са тенденцијом непрестаног повећавања! Наравно, суштина је у томе да се ипак зна да је ово црквени сајт и да непристојне ствари, хороскопи, нагађања, непроверене информације... неће имати место код нас. Али зато актуелне вести из Цркве, земље, света, Ваши радови на пољима теологије, историје, философије, Ваше песме, разне најаве догађаја... имају и заслужују место на Поукама. Све је веома, веома једноставно, свако ко је користио форум ЖРУ ће се наћи у истом окружењу и самим тим ће му све бити лако и једноставно. Ја сам направио пар слика где сам Вам показао како треба поставити вест: (кликните на слику да бисте је увећали) Први корак је да се оде на насловну сајта и кликне на картицу која је заокружена на првој слици онда идемо на следећи корак: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 следећи корак јесте убацивање насловне слике: и на крају јесте постављање на насловну страницу: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 Веома важна напомена: Молимо оне који планирају да постављају на насловну непримерен садржај, разноразне клеветничке или богохулне садржаје, да то не чине јер ће после једне опомене бити трајно удаљени са Поука. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 Драго ми да су поједнини чланови почели са помагањем насловне стране. Као што се види по датом упуству уопште није тешко али бих замолио све вас да добро све ово прочитате и да се тога држите, да пратите одређене дате смернице због једнакости вести. Обавезно поставите насловну фотографију (сад сам преправио једну вест која је била без фотографије), ништа није страшно - кад се навикете онда све то иде рутински, рука ида сама од себе Такође, замолио бих да припазите око ТАГОВА, макар 1 да напишете јер то доста значи за претраживање. Ето, ако неком нешто није јасно и око додатних нејсноћа- слободно се јавите овде у овој теми или Администрацији. Хвала Вам пуно на уложеном труду! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 А да, заборави за ово и ИЗВОР, обавезно извор, ето толико! Још једном свима вама велико .hvala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 Такође, замолио бих да припазите око ТАГОВА, макар 1 да напишете јер то доста значи за претраживање. за сада само админи имају тагове, али то није толико битно. Важно је да заједно радимо и стварамо. Зато само напред! Ево примера како је човек поставио вест и супер изгледа. Тако треба да се ради. https://www.pouke.org/forum/page/index.html/_/-/1346436508/%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%99%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D1%86%D1%80%D0%BA%D0%B2%D0%B0-%D1%83-%D0%BF%D0%B5%D1%9B%D0%B8-r153 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 @, Да, но за сада нам овај завршава посао јер је исти као на форуму, па је људима самим тим много лакше да се снађу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 Данас ћемо активирати ову опцију, још није активна, сада је на тестирању. Надамо се да ћете активно учествовати у овој одличној платформи за дељење нових садржаја са свима на интернету. Додавање Ваших вести на насловну страницу је сада АКТИВНО! Молимо Вас испоштујте процедуру са почетка ове теме и слободно уређујте насловну страницу вашег омиљеног православног сајта! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фоловер Написано Септембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 Moжда није лоше увести проверу текста од стране модератора пре објављивања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 @, Наравно, то се подразумева. Вест се не објављује без претходне провере администрације. У томе је улога админа, то сам и написао на почетку теме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 @, И то сам написао али ево да поновим: Може све вести: Црква, друштво, техника, култура, дијаспора, музика... све Само не могу вређалачке и богохулне информације у смислу исмејавања Православља. Тога има доврољно и на другим сајтовима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Ево ја управо поставио своју прву вест! Препоручујем свима да не шкртаре и да пишу слободно, једноставније не може да буде. Баба је реаговао/ла на ово 1 Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Они који су постављали вести видели су да је то сасвим сасвим једноставно.. Дакле, слободно се осмелите и поставите вашу поруку на насловну, вашу вест или текст из: Ваше епархије, парохије, манастира, ваш текст који сте написали, есеј, песму... текст са других извора на интернету или осталих медија (са обавезним навођењем извора за сваку вест или тест) .... Извињавам се на ненамерну грешку у поруци где сам написао да се фонт зове АРИЕЛ (као прашак) Наравно, фонт се зове АРИАЛ, свако га има у свом систему... ја пишем као што говорим а читам како мислим да треба да пише Јадранка-Дервента, Balthasar and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука