Gandalf Sivi Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 On 11. 9. 2012. at 11:36, Josip Bibić рече Danas su ljudi postali previše gadljivi i osjetljivi, razmekšali se totalno, svi su ko puding. Da stvarno, i to nam pokazuje da su ovo poslednja vremena. Pogledaj npr, ovu divnu scenu,i reci mi kako neko može biti gadljiva na ovo ? sFun_bat sFun_bat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 On 11. 9. 2012. at 9:30, DankaM рече Pa, bilo je i ovoga; znam za nekoliko slučajeva koji su baš zbog "eksperimentisanja" ovog tipa zaista imali psihotična iskustva ili epizode.Zato i smatram da je bolje staviti takvo "znanje" pod ključ. Чуј то су толико јефтине и распрострањене ствари да могу да се нађу за пар стотина динара. Нису то неки уникатни примерци. Ко хоће да се пегла ритуалима и сличним глупостима купиће у књижари. Са друге стране овде ЗНАМ КОМЕ ПРОДАЈЕМ. Да ли је човек посвећенми хришћанин, да ли је подобан за то пеглање или није - могу да проценим. И није ми жао нити ризик да их дам неком ко је већ посвећени верник и ко зна шта је то. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 On 11. 9. 2012. at 13:05, Mladen Milosavljevic рече Погледај порукуDankaM, за September 11 2012 - 10:30, каже: Pa, bilo je i ovoga; znam za nekoliko slučajeva koji su baš zbog "eksperimentisanja" ovog tipa zaista imali psihotična iskustva ili epizode.Zato i smatram da je bolje staviti takvo "znanje" pod ključ.Чуј то су толико јефтине и распрострањене ствари да могу да се нађу за пар стотина динара. Нису то неки уникатни примерци. Ко хоће да се пегла ритуалима и сличним глупостима купиће у књижари. Znam, milion puta sam rekla sebi da neću da preterujem i da pomišljam na najgore Ne znam, jedan od razloga zšto ih nisam dala ili bacila, već ih stavila u podrume jeste da ne bih zaboravila šta sam radila i da je to bio deo mog identiteta. Čisto da se podsetim ako mi padne na um da budem previše, je l' te, gorda, ili da nekog osuđujem, odmah može da mi (metaforički) padne neka debela, tvrdo ukoričena astrološka knjiga na glavu Млађони је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 ja bih te knjige na tvom mestu ostavio na klupu-znaš onaj park kod pravnog... i ajd zdravo- nema ovde nikog ko će ti to potražiti a samo će se trolovati... bibic je povuko nogu Млађони and Bigica је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 On 10. 9. 2012. at 23:49, Mladen Milosavljevic рече Боље овде да их дам школованим теолозима или упућеним људима који би то искористили у неке квалитетне сврхе. Te knjige svakako da treba da dođu u ruke ljudi koje si naveo,nedao Bog da dođu u ruke nekog nezrelog čoveka. Млађони and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 On 11. 9. 2012. at 13:31, Дејан рече Te knjige svakako da treba da dođu u ruke ljudi koje si naveo,nedao Bog da dođu u ruke nekog nezrelog čoveka. Шта мислиш зашто их нудим овде? Могао бих 1000 динара да зарадим да их дам уличном продавцу половних књига. Да ли хоћеш ти Деки Морихеја Ушеибу - оснивача аикида? Она није страшна онако филозофско-религијска. Иначе Магика отишла. Договорено све. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 On 11. 9. 2012. at 13:26, w.a.mozart рече bibic je povuko nogu Slušaj, nije da se nije potrudio asteriks w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 On 11. 9. 2012. at 13:26, w.a.mozart рече ja bih te knjige na tvom mestu ostavio na klupu-znaš onaj park kod pravnog... i ajd zdravo- nema ovde nikog ko će ti to potražiti a samo će se trolovati... bibic je povuko nogu ПОтражио ми је већ неко магику. И договорили смо се дао је обећање да ће само у информативне сврхе. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 On 11. 9. 2012. at 13:37, Mladen Milosavljevic рече Шта мислиш зашто их нудим овде? Могао бих 1000 динара да зарадим да их дам уличном продавцу половних књига. Да ли хоћеш ти Деки Морихеја Ушеибу - оснивача аикида? Она није страшна онако филозофско-религијска. Иначе Магика отишла. Договорено све. Svakom ko hoće da trenira ajkido savetujem da ide na ajrobik,obzirom da će na ajrobiku steći kondiciju pa ćeš moći bar da pobegneš,a na ajkidou te nabede da si supermen pa možeš tako zaluđen samo da stradaš Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 On 11. 9. 2012. at 15:48, Дејан рече Svakom ko hoće da trenira ajkido savetujem da ide na ajrobik,obzirom da će na ajrobiku steći kondiciju pa ćeš moći bar da pobegneš,a na ajkidou te nabede da si supermen pa možeš tako zaluđen samo da stradaš И већину источњачких вештина тако... сем џудоа... кад ти боксер звизне комбинацију не помажу фу фи фа фо фи ћи ни ча. А и то није ни смисао већине источњачких вештина. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 On 11. 9. 2012. at 13:42, Mladen Milosavljevic рече ПОтражио ми је већ неко магику. И договорили смо се дао је обећање да ће само у информативне сврхе. a meni ona zapala za okopa rekoh možda i da te kontaktiram, kao da to bude povod da se vidimo... al nije hića Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 On 11. 9. 2012. at 21:38, w.a.mozart рече a meni ona zapala za okopa rekoh možda i da te kontaktiram, kao da to bude povod da se vidimo... al nije hića Хах слободна је заказивач је отказао рекао ми је да је нашао ближу варијанту па да не даје паре на поштарину. Ако хоћеш добијаш. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Септембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 Dam ti sabrana dela Josipa Broza za tu kolekciju što si je pomenuo? "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Partibrejkers Написано Новембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2012 људи те ствари нису за шали и све књиге које се баве окултизмом и езотеријом треба спалити. Нема удела Христос са велијаром нити светлост са тамом. У њима нема ништа корисно и не требају ником. Моја кума се бавили тиме и једва је остала жива и све је књиге спалила. Bigica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Новембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2012 On 10. 9. 2012. at 23:49, Милосављевић рече Боље овде да их дам школованим теолозима или упућеним људима који би то искористили у неке квалитетне сврхе. Човече Божији,спали то. Bigica је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука