Зорица екс Милева Написано Август 25, 2010 Пријави Подели Написано Август 25, 2010 Перса је реаговао/ла на ово 1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Август 25, 2010 Пријави Подели Написано Август 25, 2010 0110_hahaha mense0198626478946378946 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 25, 2010 Пријави Подели Написано Август 25, 2010 Шебој ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2010 Hibiscus Coccineus Hibiskus kocineus je elegantan zeljast visegodisnji zbun kojem nadzemni dio odumire svake zime a s proljeca iznova raste. Moze imati i nekoliko izboja visine i do 2 metra. Cvijetovi su veliki, imaju 5 latica i crvene su boje. Svaki traje samo jedan dan, ali biljka cvijeta citavog ljeta i jeseni (jun-sept). Listovi su izrazito lobirani (kao prsti na ruci) u 3-7 lobusa. U prirodi raste u mocvarnim, barskim i ritskim podrucjima, od sjeverne Dzordzije i Alabame do centralne Floride. Obicno se srece pri juznim rijekama i potocima gdje se uzdize iznad ostalog nizeg bilja. Najbolje uspijeva na direktnom suncu. Voli vlazno i stalno vlaznoz emljiste, tolerise potapanje. Van mocvara, odrasla biljka ce prezivljavati i bez uvecane vlage, ali ce, ukoliko ne budu zalivane, teze cvijetati. Zimootporan je u zonama 6 ili 7 do 11 . Razmnozava se sjemenom ili dijeljenjem korijena. Sjeme treba skarificirati prije sijanja. Ovaj hibiskus je jedan od najvecih i najljepsih Sjevernoamerickih cvijetnica. Cesto podsjeca i na Cannabis, ali samo ukoliko nije u cvijetu. Izvor: Svet biljaka Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 Kaktusi svih vrsta...podseca me redovno, njihov cvet koji traje jedan dan koliko je lepota prolazna i koliko je treba ceniti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Октобар 13, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2010 Волга, ево један босиљак за тебе, пошто га волиш, из мог дворишта! mense0198626478946378946 0110_hahaha Hvala Mirodjija.... 0110_hahaha "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evdokija Написано Октобар 13, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2010 АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! leteti facenew22222222 facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 15, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2010 Prelepo 0442_feel 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 22, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 I za kraj: DINO MERLIN & VESNA ZMIJANAC--KAD ZAMIRISU JORGOVANI prst ka dole Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Октобар 22, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRkoXUxjKYBk9U1_2YlnbrRcTFMYNjtEMK057Q9jD-7kMmjC6M&t=1&usg=__sHBR2vE4-u_Lnzuu0KyDSgntLHM= "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Ja od cveca najvise volim kaktuse.Volim i dracene.Trenutno imam nekoliko biljcica mnogo lepih,ali im ne znam nazive.To sam sve dobila pelcere od drugarica.Imam i jedan bambus.I bambusi mi se svidjaju kad stoje u vazi.Nekako su mi neobicni.Svidja mi se ona spirala na vrhu. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Šta preporučujete vi đevojke/žene sa foruma od cvijeća,sad ovako u ovom dobu koje bi se održavalo na nekoj prosječnoj sobnoj temeraturi.Da se potrudim da nešto njegujem u mojoj blizini (jer su bližnji dosta komplikovana bića ) eheeeej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Ja od cveca najvise volim kaktuse.Volim i dracene.Trenutno imam nekoliko biljcica mnogo lepih,ali im ne znam nazive.To sam sve dobila pelcere od drugarica.Imam i jedan bambus.I bambusi mi se svidjaju kad stoje u vazi.Nekako su mi neobicni.Svidja mi se ona spirala na vrhu.I ja mnogo volim kaktuse!!!Nisu zahtevni za odrzavanje, a bambus u kombinaciji sa nekim cvetom je predivan!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Октобар 30, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 Emanuile,ja ti preporucujem dracenu. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука