marko_13 Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 Мени ово личи на мешање државе у интерна питања верских заједница... Колико ја разумем - та канцеларија треба да служи у комуникацији између државе и верских заједница - да се преко ње верске заједнице обраћају држави и траже помоћ у конкретним случајевима, а не да директор те канцеларије решава питање Исламске заједнице у Србији и да спречи прогон СПЦ у Црној Гори... мислим, то је моје мишљење, можда и грешим... Ма то су флоскуле. Црква нема начина да дође до државника, па јој за то треба канцеларија. Ма дај, молим те! И увек ће се, када дође до оваквих проблема, верске заједнице обраћати држави, а често само држава много тога и може да реши. Нпр. злоупотребе чланова епархије у егзилу. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 Хоће ли сада да уведу бус-плус валидаторе у цркве? Будимир Лазић, Grizzly Adams and Ламех је реаговао/ла на ово 3 Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 Мада, питање је колико је вест тачна, јер ју је Блиц повука са сајта. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 Хоће ли сада да уведу бус-плус валидаторе у цркве? Брате, три недеље не овериш узастопно и одмах бан - екскомуникација. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 Да, задужење му је било да испред Градског већа иде на парастосе поводом Олује и Бљеска, као и на поноћну васкршњу Литургију. хе aman marko_13 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 Low battery... Nemam više snage Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 Low battery... Nemam više snage такоџе ево једне песме за све нас. 301 невезано за тему greengrin Давор73 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 Брате, три недеље не овериш узастопно и одмах бан - екскомуникација. marko_13 је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 Dan mrmota... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 Кад сам ја знао да ће њега поставити, а ви тек данас....... 301 Чим је послао дете у богословију, био је колико толико верујући, хвале га да је помагао Цркву кад је год имао прилику.... А некима што закерају, треба проучити исто што је рекао Пашић Србима, кад су му пребацивали Гледстона. Какви сте ви енглески џентлмени, такав сам и ја Гледстон. И да не заборавимо песмицу mocart Гнушамо се ГСП-а, колима се брже стиже. Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 7, 2012 https://www.pouke.org/forum/page/index.html/_/-/1346435757/%D1%81%D1%83%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%82-%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0%D1%80%D1%85%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B3-%D0%B3-%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%98%D0%B0-%D0%B8-%D0%B4%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80-r93 Сусрет Патријарха српског г. Иринеја и директора Kанцеларије за сарадњу са Црквама и традицоналним верским заједницама г. Милете Радојевића 7. Септембар 2012 - 14:09 Његова Светост Патријарх српски Г. Иринеј примио је данас, 7. септембра 2012. године, у Патријаршији српској у Београду г. Милету Радојевића, новоизабраног директора Kанцеларије за сарадњу са Црквама и традицоналним верским заједницама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука