Jump to content

Mileta Radojević na čelu Kancelarije za saradnju sa crkvom

Оцени ову тему

Препоручена порука

Мени ово личи на мешање државе у интерна питања верских заједница... Колико ја разумем - та канцеларија треба да служи у комуникацији између државе и верских заједница - да се преко ње верске заједнице обраћају држави и траже помоћ у конкретним случајевима, а не да директор те канцеларије решава питање Исламске заједнице у Србији и да спречи прогон СПЦ у Црној Гори... мислим, то је моје мишљење, можда и грешим...

Ма то су флоскуле. Црква нема начина да дође до државника, па јој за то треба канцеларија. Ма дај, молим те!

И увек ће се, када дође до оваквих проблема, верске заједнице обраћати држави, а често само држава много тога и може да реши. Нпр. злоупотребе чланова епархије у егзилу.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Хоће ли сада да уведу бус-плус валидаторе у цркве? :D

Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'"

Подели на овим сајтовима

Хоће ли сада да уведу бус-плус валидаторе у цркве? :D

Брате, три недеље не овериш узастопно и одмах бан - екскомуникација. :)))

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Да, задужење му је било да испред Градског већа иде на парастосе поводом Олује и Бљеска, као и на поноћну васкршњу Литургију. :)))

хе aman

Подели на овим сајтовима

Брате, три недеље не овериш узастопно и одмах бан - екскомуникација. :)))

laugh1.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Кад сам ја знао да ће њега поставити, а ви тек данас....... 301

Чим је послао дете у богословију, био је колико толико верујући, хвале га да је помагао Цркву кад је год имао прилику....

А некима што закерају, треба проучити исто што је рекао Пашић Србима, кад су му пребацивали Гледстона.

Какви сте ви енглески џентлмени, такав сам и ја Гледстон.

И да не заборавимо песмицу mocart Гнушамо се ГСП-а, колима се брже стиже.

Подели на овим сајтовима

• Гости

https://www.pouke.org/forum/page/index.html/_/-/1346435757/%D1%81%D1%83%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%82-%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0%D1%80%D1%85%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B3-%D0%B3-%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%98%D0%B0-%D0%B8-%D0%B4%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80-r93

Сусрет Патријарха српског г. Иринеја и директора Kанцеларије за сарадњу са Црквама и традицоналним верским заједницама г. Милете Радојевића

7. Септембар 2012 - 14:09

220img_3967-z-s_0.jpg

Његова Светост Патријарх српски Г. Иринеј примио је данас, 7. септембра 2012. године, у Патријаршији српској у Београду г. Милету Радојевића, новоизабраног директора Kанцеларије за сарадњу са Црквама и традицоналним верским заједницама.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...