Justin Waters Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Зна ли неко за ову слику: pravopop Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Август 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Сваровски, дај неку твоју слику овде са кајаком..... smej.gif Јусто, први пут видим ову слику! smej.gif_2.gif' class='bbc_emoticon' alt='pravopop' /> Предивна је! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Јер где су два или три сабрани у име моје онде сам ја међу њима. свето Јеванђеље по Матеју, глава 18, стих 16 pravopop smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Сваровски, дај неку твоју слику овде са кајаком..... smej.gif Јусто, први пут видим ову слику! smej.gif_2.gif' class='bbc_emoticon' alt='pravopop' /> Предивна је! smej.gif Ево одма Двосед на Ади прошле године Једносед пре трку на ади исто прошле године Четверац опет на ади и опет прошле године 4 у србији Ово је нешто из ове године у Албанији Москва врећам се из трке http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Август 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Јер где су два или три сабрани у име моје онде сам ја међу њима. свето Јеванђеље по Матеју, глава 18, стих 16 Ово си узео од Сефоре, признај! pravopop Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Август 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Сваровски, свак част на успесима! Биће још, даће Бог! Слике су баш лепе. mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Откуд у Албанији оволика река, или је ово Јонско море? pravopop Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Јер где су два или три сабрани у име моје онде сам ја међу њима. свето Јеванђеље по Матеју, глава 18, стих 16 Ово си узео од Сефоре, признај! smej.gif smej.gif smej.gifнисам, али мислим да она и ја не видимо исте ствари слично ни под разно, све и кад би била иста слова у посту pravopop клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Откуд у Албанији оволика река, или је ово Јонско море? pravopop Охридско језеро т.ј четвртина од њега Ево мапе http://www.wrq.eawag.ch/organisation/abteilungen/surf/schwerpunkte/project_overview/ohrid/map http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna V. Lalovic Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 sta reci...fotografije su lepe... mense0198626478946378946 a sto se tice knjiga Episkopa Grigorija...moja momiljen je ''Lazar''... :bla: ''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ЖРУ Администрација Написано Август 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Август 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 18, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Август 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 18, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Август 18, 2010 Пријави Подели Написано Август 18, 2010 +Episkop Grigorije izgleda da je u najboljoj formi od svih drugih +Episkopa :cheesy: http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука