grigorije22 Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Срђан Ранђеловић, Милан Меденица :), drvce and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silence Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Katarina sestro, sestrice smem li da pitam odakle si? Iz Obrenovca .smesko. Ee vidiš one dimnjake u pozadini 0228_hot ! Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silence Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Uvac Милан Меденица :), Биљана and drvce је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 ova zajednica tj. ovaj sajt je mesto gde se zaista može videti lepota raznovrsnosti tvorevine i njenog tvorca! Ел Нињо and Silence је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Pantera, Милан Меденица :) and drvce је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Pantera, JESSY, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Биљана, Ignjatije and nikolay је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Децембар 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Ovo me podsetilo na jedno obedovanje u konaku jednog manastira. Sve tako skromno, vremešno, tanjiri i pribor raspareni- valjda kako ko darivao. A ja eto volim kad je sve fino, lepo, estetski upakovano. Ali znate šta? Tad sam bila tako srećna, i ništa mi nije smetalo, naprotiv mogla sam da perem sudove, čistim, pa i da sam ribala pod sve bih to sa pesmo uradila . Lep servis i escajg tada izgledaju (a i jesu) samo bleda slika, prosto tužno... Hheheheh ispisah ja o servisu i escajgu, ali to naravno nije suština, nadam se da me razumete šta sam htela reći. Suština je u radosti i ljubavi, a ne u ispraznim stvarim (bilo duhovnim ili materijalnim), a to je upravo ono u čemu ja vidim BOGA i lepotu! U sve mu onome što mu ON život daje! Милан Меденица :) and nikolay је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Децембар 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Iz Obrenovca .smesko. Ee vidiš one dimnjake u pozadini 0228_hot ! Pitah jer vidim da dosta kačiš slike Uvca, a to je već moj rodni kraj ! Милан Меденица :) and Silence је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Децембар 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Silence , grigorije22, Биљана and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Децембар 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Милан Меденица :), Ignjatije, grigorije22 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 drvce, Ignjatije, Silence and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука