grigorije22 Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Silence , Иван ♪♫, Лидија Миленковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2012 Лидија Миленковић, Биљана, ivona and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Иван ♪♫, grigorije22, Биљана and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Grenland Биљана, Иван ♪♫, drvce and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Finska Милан Меденица :), gavrosaurus, Срђан Ранђеловић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Silence , drvce, Биљана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silence Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Биљана, Милан Меденица :), Ignjatije and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Silence , Срђан Ранђеловић, drvce and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Grigorije, ne vide se slike kod tebe, proveri jel si to dobro postavio... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Grigorije, ne vide se slike kod tebe, proveri jel si to dobro postavio... Kako se ne vide? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Децембар 25, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Crkva na Zlataru http://www.facebook.com/foto.mirko.1 grigorije22, Silence , Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Kol'ko ovde ima ptica? Ovde nešto ne valja, ja izbroj'o devet nogu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silence Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Kol'ko ovde ima ptica?Ovde nešto ne valja, ja izbroj'o devet nogu Možda je stonoga? Срђан Ранђеловић and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Možda je stonoga? ceniš? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silence Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Šalila sam se .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука