Jump to content

E, u ovome vidim Boga (lepotu)

Оцени ову тему

Препоручена порука

SlavaNish2011.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

s5006143-medium.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Гости
SlavaNish2011.jpg

Ovo me podsetilo na jedno obedovanje u konaku jednog manastira. Sve tako skromno, vremešno, tanjiri i pribor raspareni- valjda kako ko darivao. 

A ja eto volim kad je sve fino, lepo, estetski upakovano.

Ali znate šta? Tad sam bila tako srećna, i ništa mi nije smetalo, naprotiv mogla sam da perem sudove, čistim, pa i da sam ribala pod sve bih to sa pesmo uradila :D. Lep servis i escajg tada izgledaju (a i jesu) samo bleda slika, prosto tužno...

Hheheheh ispisah ja o servisu i escajgu, ali to naravno nije suština, nadam se da me razumete šta sam htela reći. Suština je u radosti i ljubavi, a ne u ispraznim stvarim (bilo duhovnim ili materijalnim), a to je upravo ono u čemu ja vidim BOGA i lepotu! U sve mu onome što mu ON život daje! :D

Подели на овим сајтовима

• Гости

Iz Obrenovca  .smesko.                  Ee vidiš one dimnjake u pozadini 0228_hot !    

Pitah jer vidim da dosta kačiš slike Uvca, a to je već moj rodni kraj ;)! :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...