Гости Guest - . . .- Написано Август 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 17, 2012 Данас је званично пуштен у рад сервис за прављење страница и група на ЖРУ. Од сада можете да креирате странице и групе и на тај начин обезбедите свој форум у форуму. о предностима и могућностима ће бити бити разговора мало касније. Битно је да се зна да функционишу на сличан начин као странице и групе на фејсбуку с тим што овде можете слати групне мејлове, позивати пријатеље, уређивати дизајн итд... Све што напишете иде на главну страницу сајта. Сва правила која важе за ЖРУ важе и за групе и странице. Дакле, никаквих непримерних страница, изјава, вређања итд... такви кориснци ће бити санкционисати а група затворена и угашена. Битно је да изаберете и категорију у којој ће се налазити Ваша страница. Оставили смо могућност креирања званичних сстраница Епархија, црквених општина, манастира... на тај начин ће сви који желе добити могућност великих посета на својим сајтовима. Странице могу да буде отвореног или затвореног типа, по позиву итд... то је остављено Вама на слободи. Страницу можете дизајнирати онако како то вама одговара, додати опције или одузети... Можете члановима својих страница слати групне мејлове што је одлична опција. Можете пзивати чланове да се придруже, уређивати чланове, бановати... За сада толико, они који су испробали нека пренесу своје утиске. DYNABLASTER and LjubavNada3 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 Banovati kazete 4chsmu1 malo pre sam gledala te grupe i ne vidim kako im se moze pristupiti bez pozivnice. Moze li? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 17, 2012 Може наравно, ако су отворене за приступање... сада ћу да погледам да ли су заиста отворене... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 17, 2012 ево, сада сам жену придужио једној групи (нашој званичној), може без проблема. Битно је само да човек буде регистрован на ЖРУ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 18, 2012 Пријави Подели Написано Август 18, 2012 On 17. 8. 2012. at 19:28, Иван Цветковић рече Све што напишете иде на главну страницу сајта. шта значи ово? On 17. 8. 2012. at 19:28, Иван Цветковић рече Сва правила која важе за ЖРУ важе и за групе и странице. Дакле, никаквих непримерних страница, изјава, вређања итд... такви кориснци ће бити санкционисати а група затворена и угашена. ко ово надгледа, администратори група или већ постојећи жру администратори/модератори? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 3, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Као што сте видели од сада имате могућност да у оквиру мреже Поуке.орг покренете и Вашу личну страницу где ћете моћи да остављате за Вас важне и битне информације, да их делите са члановима странице и свим посетиоцима интернета. Страницу може да покрене СВАКИ ЧЛАН Поука.орг. Страница може да буде лична или званична ( ако је у питању Епархија, црквена општина, манастир...). Страница се прави веома једноставно. Довољно је да одете на линк https://www.pouke.org/forum/groups/ и кликнете на картицу "додај групу". Када се страница отвори, додате име странице, оставите да буде јавна (или ако желите да је виде само одређени чланови онда искористите друге понуђене опције, мада лично мислимо да то није потребно), одаберете адекватну категорију, поставите опис (може у опису да буде и слика) и то је то! Када то урадите, можете да страницу и опремите банером, дизајном итд... увек можете консултовати и Администрацију ако вам је потребна помоћ или директно на мејл urednik@pouke.org СВЕ што поставите моментално ће се наћи и на насловној страници ЖРУ-а. Другим речима што више будете активнији самим тим сте чешће на насловној страници Такође, уз помоћ Администрације Ваше објаве можемо промовисати на насловној страници мреже Поуке.орг или на нашим Фејсбук страницама тако да ће вашу вест видети огроман број људи за веома кратко време! Али ја већ имам сајт! Шта ће ми ово?! Ово питање ће поставити они који немају изграђену свест умрежавања. Можете имати и најбољи сајт, технички и визуелно савршен али ако немате посета онда вам сајт личи као прелепи хотел у сред пустиње који нико не посећује. Ми Вам дајемо могућност да при постављању вести са Вашег сајта оставите линк ка вести која се налази на Вашем сајту. Самим тим вам расте рејтинг и број посета и много људи ће веома брзо сазнати за ваш сајт. Најбоље од свега јесте могућност да се на Ваше вести остављају коментари које и Ви и Администрација контролише. Тако имате преко потребну интеракцију са посетиоцима. Ових дана ћемо свим администраторима сајтова подарити прелепе банере којима ћете позивати људе на Вашу страницу. Ако имате каквих питања, можете их оставити овде или директно на мејл urednik@pouke.org Не заборавите да је хришћански делити и ширити оно што забадава добисмо... Ваше Свештеник Сретен, Baba Neda, Драгана Милошевић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 3, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Пример младе и веома успешне странице: https://www.pouke.org/forum/groups/22-%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B3%D0%B8%D1%98%D0%B0/ kron and Свештеник Сретен је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 7, 2012 @@Dragi, Не, није одвајање већ стварање интересних група. Неко не жели да птретражује цео форум да би дошао до нечега што га баш занима. Зног тога постоје групе где си ћлан и читаш оно што те занима. А сам администратор са тобом има кмуникацију преко приватних порука и мејлова. Ово је одлична ствар за Епархије, црквене општине, манастире... али је потребно и да се ради. Иван ♪♫ and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 7, 2012 Ово је одлична опција да веома брзо сакупите велики борј корисника странице који су заинтересовани за вашу делатност. Довољно је да горе упишете име члана (најлакше је копирати имена тренутно доступних чланова), и послати им поруку са позивом да се придруже групи. Наравно, не треба очекивати да ће сви прихватити, али добро је знати да сада на почетку, док је све тазе, да су људи заинтересивани за то. Зато је добро ШТО ПРЕ отворити страницу са добрим садржајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2012 Objasnite mi kako funcionise moderator cp? Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2012 оче, колико пута и на колико места треба да питам зашто власници не могу да уређују постове, подфоруме и теме на групама? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 8, 2012 @[member=Милан Меденица ], Мислим да је подешено да може... тј. мислио сам да је тако подешено. У сваком случају видећу да то исправимо што пре. Драгана Милошевић and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 Веома културан и одличан начин да оно што сте писали на вашој страници виде чланови странице: искористите све могућности Ваше странице, заиста су феноменалне. Милан Ракић and Baba Neda је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Оче Иване управо сам видео на клипу оно на шта си ме упутио.Па заиста сам свештеник (1 и 13 мин.) и то писмен,да не помињем факултет итд. Ето како нас атеисти исмејавају а ништа им нисмо, барем ја, урадили. Човек сматра да сам неписмен јер немам довољне размаке у тексту. Али шта рећи о њиховој острашћености... Па појма немају из елементарне историје,не умеју српски да причају... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Промашио сам тему извините. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука