Jump to content

Umro osnivač crkve ujedinjenja-Sun Mjung Mun

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Sun Mjung Mun, osnivač i poglavar Crkve ujedinjenja koja ima milione sledbenika širom sveta, umro je u bolnici u okviru crkve u Gapjeongu, blizu Seula, u 92. godini od komplikacija izazvanih upalom pluća, saopštili su danas predstavnici crkve.

270476_koreja-01-afp_f.jpg?ver=1346654223

Osnivač Crkve ujedinjenja: Sun Mjung Mun

Mun, koji je zbog komplikacija smešten u bolnicu pre više od dve nedelje, umro je noćas nešto pre dva časa po lokalnom vremenu.

270478_mdf94414_f.jpg?ver=1346654458

Muzej Čeon Đeong Gung kod Seula, u kojem se čuva telo Sun Mjung Muna

On je bio na aparatima od petka pošto mu je otkazalo više organa.

270477_koreja-02-afp_f.jpg?ver=1346654549

Vernici Crkve ujedinjenja na jednoj od misa u Seulu

Blic

Crkva je saopštila da će njegovo telo biti izloženo 13 dana pre sahrane koja će biti obavljena 15. septembra.

Predstavnik crkve je naveo da još nije odlučeno da li će javnost moći da vidi njegovo telo, naveo je AFP.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1346664557' post='703298]

слава и фала Богу на упокојењу :)

да га помилује грешног ...

amin-nas

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Bas hriscanska recenica u trenutku necije smrti.....

Сваке секунде у просеку на овој планети умру две особе. Од којих већина нису лажови планетарних размера.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

У ствари, баш и јесте хришћанска...

Благодарење Богу је зато што се, колико се да спознати, упокојио мирно и без бола, а жеља да га Господ Помилује грешног је израз истинске љубави, и поред, сигуран сам потпуног неслагања Милана са чињењем упокојеног....

Ако си закључио нешто друго из одговора који си цитирао, онда узрок томе сигурно није ни у хришћанству нити у томе да ли је милан хришћанин због свог одговора...

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

не ликујем, ал се свакако осећам лакше сад кад знам да ће за њим замрети та секта, јер је то природа секте - кад се глава одсече, тело нестане.

мислим да јесте, а образложићу и зашто:

он је свачији непријатељ, као глава секте која је многе одвела у емотивну, психичку и телесну, да не кажем душевну јер капирам да слабо признајеш тако нешто, пропаст и то не кажем само као хришћанин, већ и као атеиста пре крштења јер сам одлично упознат са муновцима и шта и како раде већ предуго.

због тога благодарим Богу, што најзад више неће моћи да трује заведене масе, а ипак се молим и за непријатеља, да га Господ усели и помилује, не би ли се и он спасао ...

сматрам да смо сви примили олакшање његовом смрћу, ал за мене је само једна правда - да се крвник и жртва у Рају загрле - крвник покајан и освешћен, трансформисан сазнањем колико и шта је учинио али не поносан већ разуман и жртва, најзад утешена и у миру јер схвата да неко није (само) из злобе то чинио него је и сам био залутао и у незнању за боље, баш онако како Христос каже за све нас грешнике: Оче! Опрости им; јер не знаду шта чине.

а све време радосни због узајамног спасења, није исто као кад неко фали.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...