мирођија Написано Октобар 21, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 Па сад, каква су времена, мислим да ће младенци и ципеле ускоро да позајме... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 21, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 А тек фризура ... http://www.frizura.rs/tag/frizure-za-mlade Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andjeo Написано Октобар 21, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 po meni svadba je neki licni cin i od toga svakako netreba da se pravi cirkus ynam mnogo ljudi koji su se isticali velikim svadbama koje su se na kraju yavrsile jednim malim raz.po meni je najbitnije da se ljudi vole i da se najbliza familija veseli i da taj dan pamti,jako je ruzno kad se mladenci umjesto da se vesele premore,i umjesto da budu srecni i taj dan pamte kao nesto lijepo oni pamte po umoru i obavezama.ljudi koji ulaze u novi zivot puni nade netreba da ga vec na pocetku ispune nervozom i problemima. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 21, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 Po meni je skromnija svadba najprimerenija. Mi smo tako organizovali nasu, 50-ak ljudi, uglavnom prijatelji i uza porodica. Bilo je bas lepo, po nasem ukusu i da opet mogu da biram, isto bih uradila. Velike svadbe sa puno nepoznatih lica nam se nisu dopadale, a opet bilo bi mi zao da jedan tako vazan i lep dogadjaj prodje kao "nedeljni rucak". Moj suprug i ja smo sami organizovali svadbu sto mislim da je isto odredjena prednost jer vam to daje slobodu da kreirate svadbu kako zelite. Ovo je moje iskustvo, a naravno da svako treba da izabere u skladu sa svojim afinitetima. Sve u svemu, vi koji razmisljate, samo hrabro napred-nije tako strasno kao sto izgleda. :cheesy2: мирођија је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 21, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 Ja bih uvek pre novu. Ako nemas novca za novu, mozes uvek da sasijes ili kupis preko interneta, pa posle malo korigujes. Ja sam se odlucila da sasijem jer nisam htela klasicnu vencanicu. U BG-Cumicevo sokace imas sve radnje domacih kreatora koji mogu da ti naprave sta pozelis i to za pristojnu cenu. Meni su se bas dopali modeli koje sam videla, tako da sam izabrala jedan pa nisam morala nista da izmisljam мирођија је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 21, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 Гаги и ја смо били за скромну варијанту свадбе, са кумовима, најближим сродницима, и најблискојим пријатељима, али наравно то није долазило у обзир. Да бисмо испоштовали старије пристали смо на свадбу са великим бројем људи (од којих сам многе тада видела први и једини пут ). Тензија која је претходила свадби и препуцавања "пријатеља" су довели до тога да замало изгубим бебу због стресова. Али зато, црквено венчање, које је уследило двадесет и неку годину после, и ручак са кумовима и породицом, могу убројити у неколико најлепших ствари које сам доживела до сада. Кад се наши синови буду женили, од нас могу да добију новац (максимално у односу на могућности), и подршку да тај ЊИХОВ дан организују и проведу на начин који би усрећио њихове жене и њих. мирођија and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 21, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 Код мене,скромна свадба,нас тридесетак,таман. Прошлу недељу,познаник се женио,свадба од 800 гостију,сви који су били (које ја познајем) кажу било одлично. Значи добро и једно и друго. Стара народна : Гдје чељад није бјесна није ни кућа тјесна. florenntina, Ленка* and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 21, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 Море Мирођијо, сумњива си ми нешто са овим новим темама. 0409_feel :10500: Ако нам се Љупче спрема за женидбу, да знаш да ми са ЖРУ-а спадамо у најужу фамилију. 0202_238 0205_whistling DankaM, zuti car, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Венчаница - изнајмљена (а ни изнајмљивање уопште није јефтино) јер шта ће ми да ми скупља прашину и заузима ми место у ормару. Одело - ново, јер може да се носи и у другим приликама. Тако је било у мом случају. t5509 мирођија, Јадранка-Дервента and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Да, баш тако, како ко воли... .smesko. мирођија and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Ја сам некако више за веће славље (мање од 1000 .smesko. ) јер водиш се тиме да је то једном у животу тј. надаш се gringrin и то... То је за девојку једниствена прилика да пред толико људи продефилује у балској хаљини, јер о томе већина сања од малена 1317_womens Али за то је потребно не само мнооого пара већ и живаца, превелик труд, мирна глава, одлична организација.... Па мораш свима да угодиш... Код нас је било око 200 људи, у хотелској сали... Мужа и мене скоро нико ништа није питао sHa_sarcasticlol Ал` добро... Беше лепо. t5504 Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Иначе, један од разлога зашто родитељи "инсистирају" на великој свадби на коју ће бити позвана читава фамилија и ужа и шира је и чисто материјалне природе, а у најбољој намери да се помогне "деци", тј. младенцима да се скуће.... Е сад има то и својих добрих и лоших страна... И женини и моји родитељи су некада по фамилији (свако својој наравно), "узајимали" (тако се каже у Мачви баш за ту прилику) за будуће свадбе своје деце, е да би им помогли када на то дође ред. Тако да су водили рачуна где носе у дар фрижидер, где телевизор, шпорет, где неки кућни апарат, печено прасе и гајбу пива, где торту, а где бомбоњеру... Фасцинантна је та стртегија, премда вођена најбољим намерама и извођена у нека боља времена, када се то могло. Том тактиком, младенци би требали од најближе фамилије да добију комплет белу и аудио-видео технику, од оне мало даље допуну логистике (прасићи, јагњићи, пиће), а она најдаља родбина, коју видите само тад и вероватно више никад`, е они донесу по неки динар и сл... Међутим, када дођу тешка времена, шта онда!? Као што рекох у претходној причи, нити смо жена и ја планирали, нити хтели неку велику свадбу(е)... Били смо буквално натерани... А предочено нам је између осталог да је свадба и "услов" да се "узајмљено" врати... Али, не лези враже, шта ћемо ако је криза и фамилија нема да "врати", као што је био случај код мене... Дакле, нити сам знао за то, нити очекивао, нити тражио икакав поклон и од кога. Довољан поклон је жена за читав живот... Ваљда... Али кад је већ тако, не видех ја ни један ТВ, фрижидер, замрзивач и слично... Свадба била после бомбардовања, јад, беда, криза... Тако да још увек у селу у једној соби, ево и после 12 година, прашину скупљају кутије са лонцима и шерпама, чашама, тањирима и сличним "хардвером"... Додуше, у времена ова, добро дођу ти поклони, те се однесу на неку другу свадбу... Пре тога, потребно је само консултовати свеску, да се не врати људима баш исти поклон, који они ономад донесоше greengrin мирођија and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Потпуно си у праву. У Мачви се записује шта ко донесе за свадбу и после је ред да се то врати. Сећам се људи који су крајем 80'их носили велике дарове и солидне своте новца, да би после 90'их нису то могли добити назад. Онда долази до љутње, тешких речи... Свадбу треба правити према својим могућностима, глупо је потрошити пар хиљада евра за дан, а после да се оскудева у свему и да младенци немају за почетак заједничког живота. Што ми рече један : "Оче, годину дана после свадбе смо храмали, али не жалим сви су причали како је била богата свадба" Јадранка-Дервента, Милан Ракић, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 On 22. 10. 2012. at 9:07, о.Небојша рече "Оче, годину дана после свадбе смо храмали, али не жалим сви су причали како је била богата свадба" Не могу да верујем да се данашње свадбе исплате. Баш нам је пре неки дан пријатељ причао, правио је свадбу ћерки у Београду, у неком ресторану,скромнијем. Он је платио музику, донео печење,и део за своје госте,најближу породицу... остало су пријатељи платили. И коштало га око 5000 евра. То је била његова обавеза.Наравно сви поклони и новац је ишао младенцима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 On 21. 10. 2012. at 23:03, lidija рече Море Мирођијо, сумњива си ми нешто са овим новим темама. 0409_feel :10500: Ако нам се Љупче спрема за женидбу, да знаш да ми са ЖРУ-а спадамо у најужу фамилију. 0202_238 0205_whistling Лики, па ниси ти моја ''сеја'', џабе. Добро си ме оценила. 0205_whistling Није још оно баш ''прићерало'', али време је да почнем да се интересујем шта ова данашња младеж воли, пошто он сејо ништа не прича, каже има још времена док не заврши студије, ал видим да се нешто мува...А мени ће требати пун буђелар...како год одлуче... 0409_feel Остаје ми да се надам да ће млада бити скромна... 0202_238 кад за то дође време. А најужа фамилија мора бити zru ... Лидија Миленковић and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука