Тања1 Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Па д` извинеш, али први пута "чујем" за играоницу "спрам" свадбе... Можда и грешим.. Ко ће га знати... Ја сам ипак човек из "оног" времена... Па ево навешћу ти један пример, али онда морам индиректно да изрекламирам: У прелепом етно амбијенту који је пажљиво дизајниран можемо угостити и до 250 особа у затвореном делу и до 300 особа на тераси. Само за Вас организоваћемо незаборавну прославу Вашег рођендана, свадбе, крштења, пословног успеха и других тренутака који су само Вама значајни. Један кутак нашег ресторана одвојили смо за децу и само за њих направили играоницу. Док Ви будете уживали у укусним залогајима српске традиционалне кухиње они ће уживати у игри. Ово није код нас у Данске. Из ког си ти времена човече (шала) Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Свашта! Е па ја баш хоћу свадбу да имам, око 200 људи (моја најужа родбина досеже бар 100 + њена вероватно) и баш бих волео да то буде по старим српским обичајима. Црквено венчање - волео бих да будем у народној ношњи, али онај прави рад, са везом кошуља и онај вежени сако итд.. Да уместо круна носимо венце од цвећа (стари српски обичај је био такав) + да изговоримо оне чувене реченице које су стари изговарали на венчањима, пре него што је кренуло да се одговара само са да на упит свештеника. Неко лепо двориште, ручак напољу, музикица мирна на почетку, неке добре и лепе ствари, али богме кад се загрејемо коло мора да се игра (минимум 15 мин, па да видимо ђувеглије и удаваче ко је издржљивији) па онда нека свирају шта хоће и како хоће! Нека само буде весело и лепо, да се ужива, да људи ђускају, да се смеју, да воле што су дошли. Мислим да би ме се отац одрекао ако бих кренуо са причом - знаш, ја бих нешто интимно. Интимно би ме заврљачио и јавно се одрекао! Али до вечерњих сати, никако оно у ноћ, не могу да проводим прву брачну ноћ са гостима и да пијем енергетска пића јер три ноћи пре тога нисам спавао због организације. Милан Ракић and Рада. је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Неко лепо двориште, ручак напољу, музикица мирна на почетку facenew22222222 Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 са гостима и да пијем енергетска пића јер три ноћи пре тога нисам спавао због организације. као и у сваком погледу, тако и овде-тренажа је чудо!!! каква енергетска пића брајко мој... У моје време тога није било... kordun, verum est in beer and Рада. је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 УУУУУУУУУ, ма у ствари боље да не причам како је било, ма каква енергетска пића, лепо је Милан рекао. То је трајало недељама, припреме сваки дан (а пре тога годинама ). Ако имаш проблем Никола у вези припрема, Милан и ја ћемо ти радо помоћи и увести те у екстра форму А предлажем, ако треба и нашем официру и колеги Срџи Котуру да помогнемо ))))) Никола Поповић and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Mogli bi nešto dogovoriti pod uslovom da oboje nosimo duboke starke na svadbi. To je moj uslov Па овааај мораћу да одбијем договоре, пошто већ имам кандидата (већ више од 4,5 год) Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Па овааај мораћу да одбијем договоре, пошто већ имам кандидата (већ више од 4,5 год) Pa dooobrooo, ne mora starke.... horatio, Никола Поповић, Драгана П. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Pa dooobrooo, ne mora starke.... па не мора , ал' мора мој Дуле Драгана П., Дијана. and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Лепота је у једноставности. Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 П.С. Да не заборавим, пре венчања, по свим правилима је било организовано и верење, тј. веридба, тако да ако се веридба "урачуна" то показује да је симбоилични чин наше брачне заједнице "оверен" чак четири пута... Четири пута сулудог бацања пара... А са друге стране-требаш и удовољити родитељима... На концу, то и мене у будућности, ако Бог да чека! @Милане, нисам разумела овај део текста око удовољавања родитељима...Мислио си на удовољавање теби од стране твоје деце? Или? Не замери, не разумем овај део. Иначе хвала што си са нама поделио твоју занимљиву причу. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 @Милане, нисам разумела овај део текста око удовољавања родитељима...Мислио си на удовољавање теби од стране твоје деце? Или? Не замери, не разумем овај део. Иначе хвала што си са нама поделио твоју занимљиву причу. Врло просто... Родитељи, к`о родитељи... Они су, барем је то тако некада било, у "оним" временима, имали "слику" како ће једног дана удати/оженити-кћер/сина... И зато сам рекао да нисам хтео да "улазим" у икакву расправу јер сам видео колико им то значи... На то сам мислио... А успут, сад сам и сам у истој ситуацији, тј. гледам како ми деца расту, па да будем искрен, и сам размишљам о томе... Како ће то бити једног дана!? С` тим, што ћу имати ово моје искуство, па нећу (барем мислим), дозволити да се дисипирамо на четири стране... Ако ме сад разумеш... Све је то могло да "прође" у једном, или пак два наврата... Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Врло просто... Родитељи, к`о родитељи... Они су, барем је то тако некада било, у "оним" временима, имали "слику" како ће једног дана удати/оженити-кћер/сина... И зато сам рекао да нисам хтео да "улазим" у икакву расправу јер сам видео колико им то значи... На то сам мислио... А успут, сад сам и сам у истој ситуацији, тј. гледам како ми деца расту, па да будем искрен, и сам размишљам о томе... Како ће то бити једног дана!? С` тим, што ћу имати ово моје искуство, па нећу (барем мислим), дозволити да се дисипирамо на четири стране... Ако ме сад разумеш... Све је то могло да "прође" у једном, или пак два наврата... Ок, значи неће се мешаш, него како они хочу! Одлично,подржавам! Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 @Иван Цветковић То ми је неко рекао да је кренула и таква "мода"... Страшно... Знам некада да се у мом крају, а вероватно и по другим крајевима ове наше Србије чак јавно и читало ко је колико или шта поклонио младенцима... Sad ima apdejt te mode.Pre svadbe,javis mladencima koliko kinte donosis,da te oni upisu. Ja nzm,meni je sve to postalo strasno.Skoro mi je jedan poznanik rekao nesto ovako-Ma kako god da bude,samo da budemo u plusu...Pa to bre,svadba postala bizMis,oces pare-pravi svadbu. Sto se mene tice,ima dignem kredit da odplacujem 30 godina ako treba,nek vidi selo kad se Dejan zeni! Salim se,naravno... Никола Поповић and Anti Palma Crew је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 21, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Sto se mene tice,ima dignem kredit da odplacujem 30 godina ako treba,nek vidi selo kad se Dejan zeni! То бре! Свештенику бар 300 евра да даш... где има- ту ће се просипа! Милан Ракић, Плутон, Anti Palma Crew and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 То бре! Свештенику бар 300 евра да даш... где има- ту ће се просипа! Za svestenika dizem poseban kredit,nek se prica... Pola zena-pola ja,bar ce krediti vecno da nas drze zajedno,pa posle 50 godina svako svojim putem... Sneza Dj. and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука