DYNABLASTER Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 tu tortu treba unistiti rado bih kao tajni agent uz pomoc neke naprave tipa zoljica raskrinkao tu tortu, samo da bude bezbedno i da me niko ne vidi, a i imam james bond mobilni tako da nema frke 0203_cool iako jos vece zadovoljstvo bi bilo spljeskati je nekim cekicem tipa macola, al to vec potrebuje zescu opremu i logistiku smej.gif Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Септембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2011 Све најбоље младенцима. Желим им леп заједнички живот. Brakom protiv bjele kuge. oleeeee oleeeee oleeeee oleeeee oleeeee oleeeee oleeeee oleeeee oleeeee 1510_baby 1510_baby 1510_baby 1510_baby 1510_baby 1510_baby 1510_baby 1510_baby 1510_baby 1510_baby 1510_baby I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 Tajana treba da se porodi u oktobru 0442_feel "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Октобар 27, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2011 Прочитао сам негде да се Сека Алексић венчала два пута у Цркви. Први пут у Шарм ел Шеику, у Египту где их је венчао свештеник Коптске Цркве, а други пут у Београду у цркви Св.Василија Острошког. Александријска патријаршија Источне Православне Цркве и Александријска патријаршија Коптске Православне Цркве међусобно признају Свете Тајне Брака и Крштења. Како их је венчао свештеник Коптске Цркве ако нису њени припадници? И како су се венчали у цркви Св.Василија Острошког ако су већ венчани у Коптској Цркви чије Свете Тајне признаје Александријска патријаршија Источне Православне Цркве? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Новембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2011 Ja sam sveze udata... od pre 4 dana... Bila nam je 48h svadba i ono sto smo hteli da ispostujem od obicaja nisam mogla jer su uzasno neorganizovani bili iz ekipe i u crkvu smo kasnili 1h. Odusevilo me je sto su svestenici zbog snimanja odradili ceremoniju kako treba, bez skracivanja... Bas sam se lepo osecala u toku ceremonije, to mi je najbolji deo vencanja girl_jumping Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Новембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2011 Ja sam sveze udata... od pre 4 dana... Bila nam je 48h svadba i ono sto smo hteli da ispostujem od obicaja nisam mogla jer su uzasno neorganizovani bili iz ekipe i u crkvu smo kasnili 1h. Odusevilo me je sto su svestenici zbog snimanja odradili ceremoniju kako treba, bez skracivanja... Bas sam se lepo osecala u toku ceremonije, to mi je najbolji deo vencanja girl_jumping hej 1413_love neka vam je sa srecom majo,sve najbolje vam zelim :group111:a kad to moze da se gleda? ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2011 Ja sam sveze udata... od pre 4 dana... Bila nam je 48h svadba i ono sto smo hteli da ispostujem od obicaja nisam mogla jer su uzasno neorganizovani bili iz ekipe i u crkvu smo kasnili 1h. Odusevilo me je sto su svestenici zbog snimanja odradili ceremoniju kako treba, bez skracivanja... Bas sam se lepo osecala u toku ceremonije, to mi je najbolji deo vencanja girl_jumping Моје честитке, пуно среће у браку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Hvala vam puno... Trebalo bi za dve nedelje, tj. sad vec sledece ali nije ni reditelj bio siguran... Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Ja sam sveze udata... od pre 4 dana... ... girl_jumping Srećno, svako dobro vam želim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 Hvala vam... Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 Kad emisija bude emitovana ne zaboravi da staviš link na forum Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 Kad emisija bude emitovana ne zaboravi da staviš link na forum nemam vise amina...da majo,obavezno link ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 Hm, pa ako budem uspela da snimim stavicu... ako ne uspem sa tv-a, a ne znam da li nam oni salju snimak iz emotiona, stavicu snimak ceremonije koji je snimao moj tata u crkvi... Moze? Inace, evo vam slicice mene i muzica (tek ce da stignu one profi). Modovi, ako ima tema za ovakve slike molim vas prebacite I meni jedna jako draga slicica, iako nema mog muzica Sophrosyne and anajrim је реаговао/ла на ово 2 Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 Честитам! Баш сте леп пар. anajrim је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 super majo,bas ste mi cakani ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука