cloudking Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 Требало би да се преиспитате зашто имате погрешан утисак. Предрасуде никада нису добре. Ne rayumem kako moze da bude predrasuda kad je samo par dana pre toga bio slucaj da je kisa pocela da pada na svetoj gori nakon molitve monaha... sasvim ocekivano, internet je bio preplavljen "hvaljen gospod" komentarima... jel moguce da nisi to video? Ili si video ali se po starom obicaju pravis malo U svakom slucaju, ako ste za kisu na svetoj gori rekli da je pala zbog molitve, po kom osnovi ne bi to isto rekli za kisu nakon molebana? nema predrasude, samo elementarna logika- ako se desi sto puta desice se i sto prvi put ... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 Ne rayumem kako moze da bude predrasuda kad je samo par dana pre toga bio slucaj da je kisa pocela da pada na svetoj gori nakon molitve monaha... sasvim ocekivano, internet je bio preplavljen "hvaljen gospod" komentarima... jel moguce da nisi to video? Ili si video ali se po starom obicaju pravis malo Немам појма о чему пишеш. Изгледа да те молитве на светој гори интересују више од мене... U svakom slucaju, ako ste za kisu na svetoj gori rekli da je pala zbog molitve, po kom osnovi ne bi to isto rekli za kisu nakon molebana? nema predrasude, samo elementarna logika- ako se desi sto puta desice se i sto prvi put ... И тако вам се по сто први пут десило да оманете. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 A inace, da zelis makar malo da osmotris svoje "vernike" video bi da bar 80% postova koji kritikuju moleban pocinju recima "I ja sam vernik ali ovo..."... "Verujem u boga ali popove..." "Pravosalvac sam ali ovo sto se radi u crkvi..." Е, ту сам те чекао! Зато сте ви тако исфрустрирани по питању верника, јер кад видите коментаре по нету имате некакву већину, а кад видите број верујућих испадате тешки мишеви. Зашто!? Зато што живите у виртуелној реалности и не само у Србији, већ у читавом свету ништа неће заменити контакт лицем у лице, колико год технологија била корисна и употребљива. Један лични контакт са истинском светошћу разоружава, без обзира на аргументе итд А, да. Већина тих што пише поменуте флоскуле нема појма са верујућим народом, чак су у питању познатији антитеисти. То знам, јер сам се лично уверио одакле и ко пише. Дакле, закључак: Смешни сте и провидни. И савет: Узми девојку или дечка за руку, па у град. Можда ћеш некога уверит у своје ставове социјалним вештинама, јер овим овде сигурно никога нећеш. Јесењин је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 A inace, da zelis makar malo da osmotris svoje "vernike" video bi da bar 80% postova koji kritikuju moleban pocinju recima "I ja sam vernik ali ovo..."... "Verujem u boga ali popove..." "Pravosalvac sam ali ovo sto se radi u crkvi..." Е, ту сам те чекао! Зато сте ви тако исфрустрирани по питању верника, јер кад видите коментаре по нету имате некакву већину, а кад видите број верујућих испадате тешки мишеви. А, да. Већина тих што пише поменуте флоскуле нема појма са верујућим народом, чак су у питању познатији антитеисти. То знам, јер сам се лично уверио одакле и ко пише. li si ti isfrustriran po pitanju ateista, jer brojke kazu da pravosalvaca ima 90% a vecina tog uzorka se ponasa vise ko ateisti dok crkve zvrje prazne Дакле, закључак: Смешни сте и провидни. И савет: Узми девојку или дечка за руку, па у град. Можда ћеш некога уверит у своје ставове социјалним вештинама, јер овим овде сигурно никога нећеш. I Vataj ti decka (ili devojku) za ruku pa pravac liturgija da se pokajes za ove teske reci sto mi upucujes... A ako si i ti jedan od onih koji se zanose da u srbiji zaista ima mnogo pravosalvaca, reci cu ti samo jednu stvar. Ti znas sta je to pravoslalvje. I vrlo dobro znas sta je pravoslavac... Ajde onda zamisli kako bi izgledala drzava u kojoj zivi 90% pravosalvaca... a sad mi reci da li ti Srbija lici na tu drzavu koju si zamislio? Slabije... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 Немам појма о чему пишеш. Изгледа да те молитве на светој гори интересују више од мене... И тако вам се по сто први пут десило да оманете. Da, ponasanje crkve i vernika je vazda bilo ultimately nepredvidivo пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 Видиш колико сте смешни и слободно се може рећи, условно јадни са тим формализмом... Проценти су смешни и неважни. Колико треба бити наиван да се у њих верује!? Битна је пуноћа, у храмовима, на православним сабрањима, акцијама, па и интернет форумима. Довљно је видети ваше и наше акције, сабрања, па и форум и видети где је живо, а где је мртвило. А зашто је то тако!? Ево ти бесплатан савет. Ви, уместо да отварате кампове, тематске центре и сл. где ћете промовисати научни поглед на свет и остало за шта се залажете, ви губите време у безвезним и шабанским препирањима са верницима, сведочећи своју фрустрираност. Дакле, ваше активности се темеље на пљувању и оповргавању вере, а не на афирмисању сопствених ставова. Док је сваки просечни верник више окренут Богу и ближњем, а антитеиста му је неко поред кога и са ким живи. И зато смо ми успешни, а ви тропа... Јесењин је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 Видиш колико сте смешни и слободно се може рећи, условно јадни са тим формализмом... Проценти су смешни и неважни. Колико треба бити наиван да се у њих верује!? Битна је пуноћа, у храмовима, на православним сабрањима, акцијама, па и интернет форумима. Довљно је видети ваше и наше акције, сабрања, па и форум и видети где је живо, а где је мртвило. А зашто је то тако!? Ево ти бесплатан савет. Ви, уместо да отварате кампове, тематске центре и сл. где ћете промовисати научни поглед на свет и остало за шта се залажете, ви губите време у безвезним и шабанским препирањима са верницима, сведочећи своју фрустрираност. Дакле, ваше активности се темеље на пљувању и оповргавању вере, а не на афирмисању сопствених ставова. Док је сваки просечни верник више окренут Богу и ближњем, а антитеиста му је неко поред кога и са ким живи. И зато смо ми успешни, а ви тропа... Samo da mi razjasnis koji to "mi"? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 Антитеисти свих фела и провинијенција. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 Ма где они да промовишу научни поглед на свет кад о томе појма немају. То је њима само фазон који фурају. Погледај колико овде има добрих тема о науци, а шта има на оном атеистичком сајту? Само "религија, хахахахахаха!"... То све говори. Не може се град сакрити кад на гори стоји. marko_13, Јесењин, И.стојковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јесењин Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 Потпуно се слажем са Звонком и са Марком... @Cloudking: "li si ti isfrustriran po pitanju ateista, jer brojke kazu da pravosalvaca ima 90% a vecina tog uzorka se ponasa vise ko ateisti dok crkve zvrje prazne" - а шта се тебе тиче како се ко понаша? Живи и пусти друге да живе. Окрени се себи, напредуј, назадуј, лети, падај,... само мани туђа посла. Узгред, кад си последњи пут био у цркви па да знаш да ли оне зврје (како ти то кажеш : )) празне? И... бројке кажу да је РТС најгледанија телевизија.. а онда пребациш пинк, где кажу супротно, па пребациш на авалу итд... marko_13 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 Потпуно се слажем са Звонком и са Марком... @Cloudking: "li si ti isfrustriran po pitanju ateista, jer brojke kazu da pravosalvaca ima 90% a vecina tog uzorka se ponasa vise ko ateisti dok crkve zvrje prazne" - а шта се тебе тиче како се ко понаша? Живи и пусти друге да живе. Окрени се себи, напредуј, назадуј, лети, падај,... само мани туђа посла. Узгред, кад си последњи пут био у цркви па да знаш да ли оне зврје (како ти то кажеш : )) празне? И... бројке кажу да је РТС најгледанија телевизија.. а онда пребациш пинк, где кажу супротно, па пребациш на авалу итд... Kad neko zloupotrebljava sopstvene projekcije da bi meni dokazao da sam "isfrustriran" onda me i vise nego zanima na cemu gradi takvo misljenje za slucaj da je u pravu... Osim toga tvoj brat u hristu je prvi krenuo da daje dijagnoze... kako njemu ne rece da gleda svoja posla i da "zivi i psti druge da zive" lepo kaze zvonko "Не може се град сакрити кад на гори стоји." пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 Антитеисти свих фела и провинијенција. Ako te vec mrzi da zivot vodis u saglasju sa svojom religijom, poslusaj makar nekog "svog" brata s vremena na vreme: "Предрасуде никада нису добре."- ZvonkoM Da me ne shvatis pogresno, nista me vise ne raduje nego hriscanin ogrezao u grehu... ja ovo za radi diskusije samo primecujem пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 nista me vise ne raduje nego hriscanin ogrezao u grehu... Хахаха... prstgore Онда брате имаш разлога да се радујеш до краја живота. Ми хришћани смо сви до једног грешници и то велики. Црква није "удружење праведника", нити има претензија да то буде. marko_13 and Јесењин је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 (измењено) Што више слушам антитеисте све сам убеђенији да је хришћанство вера духовне и интелекуталне елите. Измењено Септембар 1, 2012 од Дејан Јесењин and kirios1 је реаговао/ла на ово 2 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јесењин Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 Kad neko zloupotrebljava sopstvene projekcije da bi meni dokazao da sam "isfrustriran" onda me i vise nego zanima na cemu gradi takvo misljenje za slucaj da je u pravu... Osim toga tvoj brat u hristu je prvi krenuo da daje dijagnoze... kako njemu ne rece da gleda svoja posla i da "zivi i psti druge da zive" lepo kaze zvonko "Не може се град сакрити кад на гори стоји." Не скрећи са теме. Прво и прво, зар је теби толико досадно да дангубиш овде? Што не учиш нешто? Што не читаш? Него, долазиш на овај форум и мешаш се у тему коју не познајеш? Ја никада не бих отишао на форум љубитеља крикета и тамо их нападао. И зашто су атеисти толико заглибили у причи о вери? Па цео форум, или његов већи део, се бави вером, исмевањем, ниподаштавањем, блаћењем... Чему? Зар вам треба пажња? Има ли шта корисно да напишете? Конструктивно? И још један цитат: "Da me ne shvatis pogresno, nista me vise ne raduje nego hriscanin ogrezao u grehu... ja ovo za radi diskusije samo primecujem " -->> Хм... а колико ти беше година имаш? Свашта... то те највише радује? (а како да схватим?) Мислим да сам завршио разговор са тобом... : ) marko_13 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука