w.a.mozart Написано Август 26, 2012 Пријави Подели Написано Август 26, 2012 Kontam nešto, imam i duhovnu literaturu i još neke knjige koje mi stoje a nisu mi toliko bitne-možemo da razmenimo knjige (bez doplaćivanja i to) samo da snosimo troškove brze pošte pa ako ima zainterseovanih, posatvite spisak knjiga a uskoro ću i sam prekucati šta imam u ponudi ajd zdravo, detlići! Биљана, Лидија Миленковић and Balthasar је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 26, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 26, 2012 Погледаћу све шта имам да је "дупло" или да не читам. w.a.mozart and Balthasar је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2012 da malo umrežimo žru... podatke možemo na pp Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Август 26, 2012 Пријави Подели Написано Август 26, 2012 super ideja, ne mora samo duhovna literatura. Dajte spiskove Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Август 26, 2012 Пријави Подели Написано Август 26, 2012 Ево нешто што ја имам а није ми више битно: 1. Стефан Хасел "Побуните се!" стр. 48 оцена 5 (у каквом је стању) 2. Су Тонг "Мој царски живот" стр. 240 оцена 5 3. Ф.М. Достојевски "Браћа Карамазов" стр. 800 оцена 5- 4. П.П. Његош "Горски вијенац, Луча микрокозма, Шћепан Мали" стр. 316 оцена 5 5. Радош Рубаковић "Легенде о херојској младости" стр. 72 оцена 3 6. Dušan Belča "The legends of Vršac" стр 52 оцена 4+ 7. Милош Васић "Антентат на Зорана" стр. 300 оцена 4+ 8. Силвен Рудез "Књига о срећи" стр. 156 оцена 4+ 9. Луен Брајзендин "Женски мозак" стр. 226 оцена 5 10. "Мормонова књига" стр. 530 оцена 5 имам још, али то ћу мало касније да закачим... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2012 evo nešto na brzaka Dušan Kovačević - 20 srpskih podela D.H.Lorens- Ljubavnik ledi Četerli O liturgiji- zbornik članaka, Hilandar V. Jovan Purić (niški) - Liturgija i savremeni svet V. Jovan Purić (niški) - Bogosluženje i vaspitanje po svetom Jovanu Zlatoustom Bećković - Kaža ser A.K.Dojl - Tajna Boskomske doline Vladika Nikolaj - Divan,Kasijana (u jednoj knjizi) 2. knjiga iz odabranih dela, Prizren 95. Oskar Vajld - Portret Dorijana Greja (na engleskom) Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 26, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 26, 2012 Чекај само мало: на пример, мени се свиђа нека књига од тебе али се теби не допада ни једна моја? како онда да чинимо? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 26, 2012 Пријави Подели Написано Август 26, 2012 Da se prijavim na temu... ima knjiga koje bih zeleo da nabavim, a starije su i ne mogu da se kupe. Kad budem imao vremena postavicu spisak ili slike korica... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2012 Чекај само мало: на пример, мени се свиђа нека књига од тебе али се теби не допада ни једна моја? како онда да чинимо? to mi nije palo na pamet... lol Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 26, 2012 Пријави Подели Написано Август 26, 2012 Чекај само мало: на пример, мени се свиђа нека књига од тебе али се теби не допада ни једна моја? како онда да чинимо? па нема друге...или да се поклони или симболично наплати... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука