Саша M. Написано Август 6, 2012 Пријави Подели Написано Август 6, 2012 Јутрос бистрио Политику и налетех на чланак о Тонусу, хлебу без брашна.Тонус прави Бечејска пекара,по лиценци руског академика Владимира Антонова.По чему је посебан?Основа за његову производњу јесу проклијала зрна пшенице,уз минимални додатак квасца и соли,без адитива и конзерванса,по специјалној технологији. Да ли неко на форуму конзумира овај хлеб и каква су му искуства са истим? Перса, Драгана Цветковић and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 Когда вы познаете себя несколько, поймете свое бессилие стать такой, какой должны быть, то перестанете осуждать кого-либо, тем более презирать.Игумен Никон (Воробьев) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 6, 2012 Пријави Подели Написано Август 6, 2012 Нисам га пробала, јер још не знам где могу да га купим. Али ме је реклама са ТВ-а заинтересовала. Ако је састав хлеба баш такав онда би требао да буде користан. Али и цена је битна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша M. Написано Август 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2012 Нисам га пробала, јер још не знам где могу да га купим. Али ме је реклама са ТВ-а заинтересовала. Ако је састав хлеба баш такав онда би требао да буде користан. Али и цена је битна. Прогуглао и пронашао да има две врсте тонуса,обичан и тост који садржи 4 врсте семенки :бундева,сунцокрет,лан и сусам.Цена обичног је око 87дин а тост тонуса око 104дин.Иначе векна тонуса је 300гр.Можда би Дибидусрус мало помогао,пошто је реч о руском хлебу. Когда вы познаете себя несколько, поймете свое бессилие стать такой, какой должны быть, то перестанете осуждать кого-либо, тем более презирать.Игумен Никон (Воробьев) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Август 6, 2012 Пријави Подели Написано Август 6, 2012 Ја сам пробала, ок је, ко је мало истаживао о хлебу - интегралном, од разних житарица, бесквасном - знаће да га цени. Мада, то што је "без брашна" мислим да је мало пренаглашено, јер се не прави од звездане прашине, него опет од житарице. Само што је житарица проклијала у клице и није дехидрирана (или можда и јесте али то не игра неку улогу). Мени је, лично, бољи прави интегрални хлеб, од мешаног брашна, са много зрневља. А бесквасни стварно не волим. Милан Меденица :) and Перса је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Август 7, 2012 Пријави Подели Написано Август 7, 2012 Koristim tonus, a slažem se sa Jelinom, ne treba preterivati. Nije loš Klas Vodeničarsli Ima dobrih hlebova, ali za čoveka sa manjim primanjima i većom porodicom... malo teže Vodeničarski hleb Od ražanog brašna proizvodi Klas, malo je tvrđi, ali je veoma dobar. Саша M. је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 20, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2012 Како ја веома слабо једем хлеб у последњих 3 месеца (и одлично се осећам), као замену купим кад-кад рижане галете. Међутим, јуче је жена купила хлеб "Тонус" за кога произвођачи тврде да је направљен од проклијалог зрневља пшенице а не од брашна. Још, каже се да је то неки тајни рецепт из Русије. У сваком случају, хлеб је супер, одличан укус, мало киселкаст. Цена му јесте мало већа негде око 100 динара, али то нама траје 2-3 дана, па му дође на исто. Пробао сам и неки хлеб из Швајцарске, Немачке, Аустрије... не знам... има да се купи у Дису или Максију, сличан укус као Тонус, али је скупљи. Иначе, овде имате званичне податке: http://www.becejskapekara.com/tonus_hleb.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 20, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2012 Pantera је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 20, 2012 Пријави Подели Написано Август 20, 2012 Ja sam na dijeti, i jedem ovaj hleb, ili mesimo od integralnog brašna. Mojoj dobroj prijateljici je nutricionista rekao da je to jedini integralni hleb u prodaji koji zaista nečemu vredi, kaže da su ostali bukvalno obojeni beli hlebovi. Jeste malo skuplji, mi ga kupujemo kad baš nemamo vremena da mesimo ovaj integralni. I taj hleb je jako zdrav. Драгана Цветковић and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Август 20, 2012 Пријави Подели Написано Август 20, 2012 Има већ тема о тонусу,чини ми се... о.Иване,гдје га попадија купила? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Август 20, 2012 Пријави Подели Написано Август 20, 2012 Ja isto jedem ovaj hleb, meni je jako ukusan, može i da ide u zamrzivač, da bi duže trajao... A dragi mi je rekao da ima isti ukus kao neki raženi hlebovi koje je jeo dok je živeo u Rusiji, pomalo kiselkast i opor. Meni je bolji onaj sa dodatkom semenčica, onaj klasičan Tonus baš i ne volem... Međutim, ne prija baš svakom stomaku; treba ga jesti u manjim količinama za početak, dok se ne naviknete... Što se mene tiče, Tonus je 29dz8zk "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 20, 2012 Пријави Подели Написано Август 20, 2012 Spojene su teme. Ovaj hlleb je verovatno samo od omotača zrna a tu se nalaze sva vlakna,minerali,proteini i sl...zato su mekinje mnogo zdravije od samog brašna,koje je čist skrob. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 20, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2012 Има већ тема о тонусу,чини ми се... о.Иване,гдје га попадија купила? У Максију. Коштао је 88 динара на акцији. Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 20, 2012 Пријави Подели Написано Август 20, 2012 kod nas košta 90,bez akcije imate ga u maksiju, rodi, ideji, zavisi sve koji od ovih marketa imate u svom gradu. a ako imate neku prodavnicu zdrave hrane, tu ga ima sigurno Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2015 Mogli su da napisu komotno i da u svakoj vrecici sa hlebom ima novcanica 100€ a da nema naravno kao ni lekovitosti ili certifikata nekakve akademije iz Rusije ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2015 Како ја веома слабо једем хлеб у последњих 3 месеца (и одлично се осећам), као замену купим кад-кад рижане галете. Међутим, јуче је жена купила хлеб "Тонус" за кога произвођачи тврде да је направљен од проклијалог зрневља пшенице а не од брашна. Још, каже се да је то неки тајни рецепт из Русије. У сваком случају, хлеб је супер, одличан укус, мало киселкаст. Цена му јесте мало већа негде око 100 динара, али то нама траје 2-3 дана, па му дође на исто. Пробао сам и неки хлеб из Швајцарске, Немачке, Аустрије... не знам... има да се купи у Дису или Максију, сличан укус као Тонус, али је скупљи. Иначе, овде имате званичне податке: http://www.becejskapekara.com/tonus_hleb.html Чек', па то мож' и без рецепта да се купи? Ви'ш ти ту занимљивос'... Оно, уз ове нове сухомеснате, па вадиш штету, као тај неки зонфић? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука