Гости Guest - . . .- Написано Август 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Захваљујући уредницима портала браничевске епархије, тј. Одбора за веронауку, сада имамо већину текстова из часописа Саборност доступних онлине. Захваљујем се ђакону Горану Илићу на информацији. Ово су текстови злата вредни за сваког теолога: Каталог бројева нове серије Списак 100 чланака Balthasar, JESSY, Anette and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Е то царе! Ако некога занима нешто, ту сам за препоруке пошто редовно пратим све текстове који излазе. Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Стварно је ово добро дошло ! Свака част оче ! Balthasar је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Свака част људима који су објавили. Ја сам само проследино, слабу ја заслугу имам Balthasar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Хвала теби што си поделио са нама ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 http://www.spc.rs/sr/sabornost_vi_2012 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука