JESSY Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 мирођија and Биљана је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2hCL-TnTgp8 Zero, мирођија, pezza and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 Са транскрипцијом Биљана, Gordana ., Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 17, 2012 Ево и на грчкком: Олимп and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 Маријо Славна Источниче Живоносни, Маријо славна ми смо Тобом сви поносни, Маријо славна. Тебе славе ангели, и ми грешни на земљи, Света Мајко, Бога Христа, Дјево Пречиста. Богодана, Богозвана, Маријо славна, заштита си поуздана, Маријо славна. Тебе славе ангели, и ми грешни на земљи, Света Мајко, Бога Христа, Дјево Пречиста. Помоћ Твоју не ускрати, Маријо славна, лицем Твојим Ти нас прати,Маријо славна. Тебе славе ангели, и ми грешни на земљи, Света Мајко, Бога Христа, Дјево Пречиста. Ти притеци у невољи, Маријо Славна Не дај злу да нам одоли, Маријо Славна Тебе славе ангели, и ми грешни на земљи, Света Мајко, Бога Христа, Дјево Пречиста. Слава Теби, Богомати, Маријо славна, јер си пуна благодати, Маријо славна. Тебе славе ангели, и ми грешни на земљи, Света Мајко, Бога Христа, Дјево Пречиста. Arsenija, JESSY, Јелина and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tamar varteressian Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Хеј, Александрида, где је налазиште тако добрих слика, као што је та твоја... мирођија and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 мирођија је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Матија Бећковић Богородица Тројеручица Ја ти не дођох, брза помоћнице, Да би ми отсечену шаку замирила, Нити да те носим кући, Свемоћнице, Да би завађену браћу измирила ... Ишчупане су ми руке из рамена, Кућа раскућена, а браћа поклана, Па сиђох до свог најдоњег камена Да себе тражим, Мајко са три длана. Једино овде, Царице Небеса, На мом језику се моли без застанка, И не лаже ништа, и не једе меса, И осам векова пости без престанка. И кад би ми земљу и језик збрисали, Све, сем ове стопе на којој сад стојим, Знам: још се из људи нисмо исписали, А док тебе има да и ја постојим. javor, мирођија, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Akatist Bogorodici na francuskom jeziku. Александрида and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Мојој Покровитељки Тек сад видим како си ме чувала, својим златним Покровом штитила, док је страшна кошава дувала, и ноћ све хладнија бивала. Тек сад видим колико си ме волела, с коликом љубављу призивала, док ме је душа болела, и у безнађу пребивала. И када сам био дошао до ада, и чекао наговештај краја, милост сина твога и Спаса нашега ме је повела до Васкршњег раја. Миладин Петровић Олимп, Биљана, Макрина and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Олимп, Биљана and мирођија је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 мирођија, Олимп and Биљана је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Deset obraćanja Bogorodici Trojeručici Majko Slova i Spasa, Trojeručice, Neka naše čamce u blage luke Iz gustih oluja s pučine dovedu Ptice, izletele iz Tvoje treće ruke! Trojeručice, katance, brave i vrata, Braću u kazanu olova koje ključa, Sve što su bezbrojne ruke zaključale, Neka nam tvoja treća ruka otključa! Trojeručice, dok nas love i mere Metrom, litrom, kantarom, tegom i vrećom, Ti, dveju ruku sklopljenih pred kantardžijom, Izmeri nas, i pomiluj nas, trećom! Dok kišu protkiva susnežica, i vuk, Riba i vrana kreću na nas, u lov, Beskućnicima u vejavici, Trojeručice, Tvoj treći dlan neka nam bude krov! Dok se zatvaraju sve kapije, svi kapci, Pred smradom naših grehova i rana, Trojeručice, nek nam se otvori crkva Na Tvojoj trećoj ruci sazidana! Gole, mlaćene motkama, sekirama, Oborene pod noge, i dotučene U podnožju brda uz koje smo se peli, Trećom nas rukom, trojeručice, isceli! I uzvisi, trećom rukom, Trojeručice, Sve one koji su, stotinama ruku, Stotinama godina, iz žetvenih slama, Bacani na dno kazana i jama! U ovom svetu neslanih mora i jela, Dok nam se broje poslednji trenuci, Nek zasvetli, nek se osoli, Trojeručice, So suza, skupljena u Tvojoj trećoj ruci! Trojeručice, luko i uteho, Majko čokotu kog raspinju i tuku, Smiluj nam se, grešnim i ubogim, i primi Duše naše u Tvoju treću ruku! Dvema rukama sahranjene, Trojeručice, U ovu zemlju, ispunjenu mukom, Nek nas iz ove crne zemlje u oblak ponese hrast, zasađen trećom rukom! Iz Antologije srpskog pesništva od XI veka do danas Miodraga Pavlovića Prosveta, 1998. Биљана, мирођија, Јелина and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 @@Дуња, јесте из дате антологије, само ниси рекла да је песма Љубомира Симовића. Лепа је. Дуња and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Август 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Биљана, Олимп, Arsenija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука