Oglo Написано Октобар 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 2, 2013 А ја имам утисак да је пуна ко око. more nije kap, a kap je more Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 2, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2013 more nije kap, a kap je more Kap je kapljala vekovima Lepota i uzvišenost punog Hrama. Oglo је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 2, 2013 Kap je kapljala vekovima Lepota i uzvišenost punog Hrama. Jedan kao nijedan, Dvoje su Jedan, Troje - čitav svijet Volim_Sina_Bozjeg and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Октобар 2, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2013 http://www.markovigor.com/centralserbia/ilinje01.html '' ... i ko pretrpi ... '' ugledace svetionik ... nana and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Октобар 2, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2013 evo staze Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Oglo је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 ...i da znaš... (da smo jasni...ne ono drugarski, nego ono...pravo, milo, drago, jako, puno...shvataš?) Биљана, Andre Williams and Oglo је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Bravo Oglo and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 ...i da znaš... http://www52.zippyshare.com/v/88647696/file.html Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 shvataš? Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Oglo је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 I`m only with you, becouse there are no others Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 anna, Саша од Москве, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Ћулибрче, да знаш и ја те волим. Ал да се разумемо, онако, другарски! Oglo, Ayla and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука