Oglo Написано Јун 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Zadovoljstvo mi je za tebe tražiti pjesme, slike...mnogo šta, zaista zadovoljstvo, ali mislim da je najjednostavnije i najljepše (sam si me učio tome) tako da ću jednostavno reći - Volim te...beskrajno te volim. Nađoh onu koju ljubi duša moja Ayla , JESSY and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 http://youtu.be/VzVnWzwJe6s Иван Ивковић and Ayla је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 25, 2014 Pusti, neka teče ... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 evo ti 2 od mene - za dobro jutro. Meni je za laku noć Oglo је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 evo ti 2 od mene - za dobro jutro. Meni je za laku noć kume, đe baš ovu najskuplju 8086.gif hvala profesore, to nešto poput onoga, dok jednom ne mrkne drugome ne svane? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 hehe pa baš mi se smračilo ovih dana.... Oglo је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука