Jump to content

Oglova žvrljoka

Препоручена порука

Dotace me ova tema.

Dotace me ono sto napisa da prilazemo ovde sta god hocemo, samo neka je od srca. Da, stoji i to da ne zaboravimo da je ovo igra, ali posto se cela veka igram, bas bih ovde da prestanem na trenutak.

A kako i mogu da kroz igru od srca odvajam?! Mislim, ako hoces da ‘’bas odvojim’’, onda tu nema igre.

U mom srcu ima svasta i stalno se smenjuje jedno drugim – jedno dodje, bude tu, pa ode istisnuto necim drugim. Mada, ima i dosta onoga sto je tu oduvek, sraslo sa srcem i upravo od toga cu priloziti ovde i to  samo jednom, samo sada.

Neka uzme kome treba, neka ne uzme kome ne treba, ali bi mi bilo onako po dusi da svako pogleda, mada nije obaveza.

Pa… Evo onda ovo cega imam najvise, od cega mogu da odvojim:

https://www.youtube.com/watch?v=NF_8Zx74EDM

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

Милина за очи, уши и душу...

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

@@Oglo,

Какви шмекерииии !!!!!!!!!!!!!!! :good2:

Твоји синови ?

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

@@Oglo,

Какви шмекерииии !!!!!!!!!!!!!!! :good2:

Твоји синови ?

Da, moji mangupi

:-)

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Da, moji mangupi :-)

Мангупи на ћаћу  :bleh:

Нек су ти живи и здрави, и вазда ти радост и понос били :pivo:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Pa gde si bre Oglo care? Nisam davno pricao sa tobom. Kako mi zivis?

• Волим 1

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Pa, sve u svemu: polako 

Kako si mi ti dobri moj? :-)

Hakuna mathata!

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...

Zadovoljstvo mi je za tebe tražiti pjesme, slike...mnogo šta, zaista zadovoljstvo, ali mislim da je najjednostavnije i najljepše (sam si me učio tome) tako da ću jednostavno reći - Volim te...beskrajno te volim.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...