Гости Guest - . . .- Написано Август 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 15, 2012 Сви смо некако навикли да користимо или Хром, или Мозилу, понеко Опери или Сафари... а да, ту је и мајкрософтов Интернет Експлорер... Ево, са сам сада скинуо један врхунски http://www.maxthon.com/ феноменално ради, брз ко муња и има милион свакавих подешавања. Јесте ли ви испробали неки алтернативни браузер или користите ову класику? Zayron, Милан Ракић and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 jesu ovo neki masoni? Милан Ракић, napoleon bonaparta and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 jesu ovo neki masoni? 0110_hahaha DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 Nemam pojma, ali fino gura ovaj naš forum, evo upravo sam instalirao. Odmah mi se svideo više od Opere (za Hrom će da vidimo) "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владимир Миливојевић Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 Да већ поодавно. Макстон у позадини и јесте Хром и користи гуглов вебкит као основни погон. Ако притиснете ону жуту муњу мења се у плаво расцепано и прелази у ИЕ режим, тако да је одличан за сајтове који захтевају искључиво ИЕ (даљински преглед камера, онлајн приступ рачуну код неких банака...). Кинези су направили одлачан производ. Користим га у комбинацији са Комодо Драгоном и Опером. Ипак је по већини карактериситика, морам да признам Опера свеукупно тренутно врх. Скренуо бих пажњу на малопре поменути Комодо Драгон. То је пруређени Хром са онлајн Комодо заштитом. Више него одличан. http://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/browser.php "Свуда пођи, себи дођи." - Владимир М. Миливојевић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 Sad sam ga instalirao. Prvo što sam primetio je da ima smooth scrolling, a Chrome nema. A mnogo je lepše kad ima to. Mada može i u Chrome da se namesti smooth scrolling: https://plus.google.com/116164717430356367649/posts/9rCL4QwMbqf ili ovaj dodatak. https://chrome.google.com/webstore/detail/khpcanbeojalbkpgpmjpdkjnkfcgfkhb Ja sam sad dodao ovaj Chromium Wheel Smooth Scroller. Baš je dobar. Može svašta da se podešava, i mnogo je prijatnije za oči. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 Да већ поодавно. Макстон у позадини и јесте Хром и користи гуглов вебкит као основни погон. Ако притиснете ону жуту муњу мења се у плаво расцепано и прелази у ИЕ режим, тако да је одличан за сајтове који захтевају искључиво ИЕ (даљински преглед камера, онлајн приступ рачуну код неких банака...). Кинези су направили одлачан производ. Користим га у комбинацији са Комодо Драгоном и Опером. Ипак је по већини карактериситика, морам да признам Опера свеукупно тренутно врх. Скренуо бих пажњу на малопре поменути Комодо Драгон. То је пруређени Хром са онлајн Комодо заштитом. Више него одличан. http://www.comodo.co...ars/browser.php Kako da izvrsim import passworda i ostalog iz sadasnjeg browsera u Operu? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 Ja sam upravo instalirao Operu i nije uopste losa.. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 Макстон у позадини и јесте Хром и користи гуглов вебкит као основни погон. WebKit није само гуглетов. http://en.wikipedia.org/wiki/WebKit Владимир Миливојевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 Ja sam upravo instalirao Operu i nije uopste losa.. Али је слон од програма и пренатрпана је опцијама. Далеко ми се више свиђају минималистички браузери. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 Али је слон од програма и пренатрпана је опцијама. Далеко ми се више свиђају минималистички браузери. Koji ti koristis? Ja safari, nisam ni pokusavao evo do sada da koristim drugi. Koji je najbolji za Apple po tvom misljenju? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 Koji ti koristis? Ja safari, nisam ni pokusavao evo do sada da koristim drugi. Koji je najbolji za Apple po tvom misljenju? Било који само не сафари :Р Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 Управо сам га инсталирао .... свиђа ми се како ради јавим се за неки дан када сазнам да ли ми је правио неке багове oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владимир Миливојевић Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 Kako da izvrsim import passworda i ostalog iz sadasnjeg browsera u Operu? Одабир - Уреди одабир - Фајл - па изабереш одакле ћеш да увезеш.Такође има велики избор за увоз поште из разних програма. Али све то што питаш ја слабо користим и врло сам мало то истраживао. "Свуда пођи, себи дођи." - Владимир М. Миливојевић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 Koji ti koristis? Ja safari, nisam ni pokusavao evo do sada da koristim drugi. Koji je najbolji za Apple po tvom misljenju? Safari je dobar, osim što guta memoriju. Chrome je isto dobar i lagan, ali ponekad im se provuče poneki ozbiljniji bag kao onaj skoriji koji je rušio ceo sistem. Mislim da su to ispravili. Ostale ne koristim. I da, flash mi je ugašen kad god je moguće u svim brauzerima. To je najveći krš i štetočina. Sent from my Sensation using Tapatalk 2 Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука