malina :) Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Да ли вам некад дође да се ошишате на ћелаво, јер не знате шта са косом? 1314_womens Некад је коса дивља, не слуша нас, а некад би желеле промену, јер досаде уобичајени начини сређивања фризуре. Надам се да ће женама ови туториали бити од помоћи, јер мени јесу. http://www.youtube.c...lilithedarkmoon https://www.facebook.com/lilithmoon мој фаворит и често је правим Жене, уживајте! Јелина, Дуња, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 [quote name=malina ' timestamp='1344968247' post='692910] Да ли вам некад дође да се ошишате на ћелаво, јер не знате шта са косом? 1314_womens gringrin malina :) је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Ово је вежба нашег хришћанског уздржања у време поста... Да не кренемо да спамујемо тему која је овакав пенал :) drvce and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Август 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2012 И фризуре се уздржавају у време поста? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Немој, Малина, леба ти Стварно сам добар у последње време што се спамовања тема тиче, немој Знам да си знала о чему сам говорио Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Bravo, Malina! Svaki friz Vajfert frizeru manje. Ako imas jos ovoga - daj. malina :) је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Август 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Bravo, Leno! Svaki friz Vajfert frizeru manje. Ako imas jos ovoga - daj. Погледај целу страну, један испод другог су постављени туторијали, само бирај шта ти одговара Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Bravo, Leno! Ne znam kako stigoh do Lene... Malina... :blink: "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Август 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Bravo, Leno! Ne znam kako stigoh do Lene... Malina... :blink: Ниси много погрешила, то ми је један он надимака! Јелена- Лена Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Moj prilog prakticnoj temi, JELO - cicak umetak Lorealove proizvodnje koji ima za cilj izbegavanje mucnog cerupanja zvanog tapiranje, a u cilju isticanja profila. Narocitno pogodno za pljosnatije (i hercegovacke) oblike glava. Samo se mora jako pedantno umetnuti (i naravno, izabrati umetak koji odgovara boji kose). malina :) је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Suvise su ovo zenske frizure za moj ukus... (u smislu ne mogu s onolikm cvetom na ulicu) Дуња је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Август 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Suvise su ovo zenske frizure za moj ukus... (u smislu ne mogu s onolikm cvetom na ulicu) Има ту фризура за свачији укус Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Октобар 14, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Октобар 14, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука