DYNABLASTER Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 izgleda da je vreme da idem da spavam, umesto Papa citam papak, umesto rimokatolik citam raskolnik osamucen 0110_hahaha Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 E sad ako su to bili Srbi katolici onda je stvarno to moguće, da su jugoslavenske obavještajne službe bile isuviše katoličke. U tom slučaju biste bili u pravu. Vi, neki od vas pišete ko da ste na Marsu živjeli a ne u SFRJ? Ili bili hibernovani i vrijeme za vlade komunista u SFRJ prespavali u hibernaciji. Ili stvarno ne znate kako je to tamo bilo ili izmišljate besmislice namjerno! UDBA bila isuviše katolička, hahahaha! Pa mogla je bit stvarno sve prije nego katolička, takva neviđena besmislica. Još će ispast da je i komuniste izmislio Vatikan da ih pošalje u Rusiju i sruši rusko pravoslavlje, hahahaha! Kao što sam vidio da neki to već i tvrde po tim sajtovima i Forumima tipa Ihtus i Borba za veru i sličnim. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 izgleda da je vreme da idem da spavam, umesto Papa citam papak, umesto rimokatolik citam raskolnik osamucen 0110_hahaha Samo spavaj Dynaflasteru, hahahaha! DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
modran1458 Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 izgleda da je vreme da idem da spavam, umesto Papa citam papak, umesto rimokatolik citam raskolnik osamucen 0110_hahaha Свјестан ти свега и добра ти је ова. @modran1458 Instagram #modran1458 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
modran1458 Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 Licno o dolasku pape mozda mislim isto sto i ti ili jos gore, ali treba svakome dati sansu za pokajanje pa i Svetom otcu Papi, Чекај мало јер се он не може покајати и на неком другом мјесту а то могао и требао да учини давних дана. @modran1458 Instagram #modran1458 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
modran1458 Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 Да...став о неопходности "давања шансе" папи за "покајање" јесте, у међуконфесионалном дијалогу, уистину магично примамљив за било ког римокатоличког прелата...са таквим ставом, успех је загарантован... а о постојању реципроцитета између "храњења гладних" и трошењу пара на друге најчешће непотребне ствари, као и апсолутном нечињењу ничега по питању све већих самопроизведених унутрашњих проблема у Цркви који све више одбијају људе, боље да не причам. Знам ту причу.То је продаја душе друже мој.Папа и јесте скупио толики новац на гомилу да би нас куповао.А таква трговина је Ђавоља работа. @modran1458 Instagram #modran1458 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 Hahahaha, to isto je mogao reći i Boris Dvornik u nekom od svojih filmova da je jugoslavenska obavještajna služba postala previše pravoslavna. Kakve to besmislice pišete? U obavještajnim službama, vojnom i policijskom vrhu sjedili sami Srbi, sve Srbin do Srbina. Ili Srbin iz Slovenije, ili Srbin iz Hrvatske, ili Srbin iz BiH ili Srbin iz Makedenoje ili eventualno crnogosrki Srbin. Ostale nacije i narodnosti si u tim službama mogao svijećom po danu tražit, na dvadeset Srba je bio jedan koji nije bio Srbin i to na svim nivoima. Isto to je bilo i u bankarstvu, radio sam tamo i znam ko je sjedio u NBJ, sve sami Srbi, tamo je na 50 Srba bio jedan koji nije bio Srbin. dragi moj,upravo to sto su srbi to jest"srbi" bili na svim tim pozicijama. ide u korrist mojih tvrdnji. Zayron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 dragi moj,upravo to sto su srbi to jest"srbi" bili na svim tim pozicijama. ide u korrist mojih tvrdnji. Hajd dobro, to su sve bili Vatikanom indoktrinirani, prevaspitani i obučeni Srbi, svi radili za Vatikan i za Papu! Hahahaha, slažem se! Nek ti bude. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 Da li neko zna - ako bih ja danas počeo da radim za Papu, koliko bi mi davali za tzv. topli obrok? I da li bih dobio Bus Plus karticu od njih? Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 Oces da ti pricam kako je Tito u vatikanu molio Oce nas Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 Samo bih volio to vidjet kad će netko od vaši "istoričara" i "dokumentarista" za jedno 50 godina pisati o razdoblju između 1992 i 2012 kao o razdoblju kada jeVatikan masovno indoktrinirao srpske sveštenike, infiltrirao se u sam vrh SPC, svaki drugi srpski sveštenik je tamo u Rim išao na tajno školovanje, obuku i ispiranje mozga, čak i sve vladike srpske su tome bile podvrgnute, I zato je došlo do pojave ekumenizma i ekumenista u SPC. A da one koji su se tome usprotivili njih je Vatikan sve preko svojih tajnih veza ili raščinio kao monaha, nekad arhiepskopa raško-prizernskog Artemija, koji se tome žestoko protivio ili otjerao u zatvore kao vladiku Jovana (potplatio tamo Vatikan Bugare i Makedonce da ga drže po svojim zatvorima) ili podmetnuo namješteno ubistvo ko Peranoviću. Šteta što se toga neću doživjeti. A sudeći prema tim legendama o antisrpskoj i prokatolčkoj UDBI koje danas širite biće to tačno tako. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 Da li neko zna - ako bih ja danas počeo da radim za Papu, koliko bi mi davali za tzv. topli obrok? I da li bih dobio Bus Plus karticu od njih? Polako, gdjes navalio preko reda, vidiš koliki čekaju na to isto, šta misliš, nisi jedini, pazi ti njega, molim te! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 Hajd dobro, to su sve bili Vatikanom indoktrinirani, prevaspitani i obučeni Srbi, svi radili za Vatikan i za Papu! Hahahaha, slažem se! Nek ti bude. ljudi koji su zaboravili i pljunuli na svoje korene imaju samo jednu indoktrinaciju a to je interes.inace sto se mene tice Papa je dobrodosao u srbiju. Takodje mi nije bitno kojim putem ce da dodje. Milan Nikolic and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 Onako , cisto usput; da li si ti ikada bio u Jasenovcu da iskazes postovanje i molitvu nasim zrtvama tamo; ili je to obaveza drugih? Naravno prijatelju. Kao dete me otac vodio tamo tako da odavno poznajem bracu" preko Drine. A zadnji put sam bio letos. Lepo hrvati zapustili kompleks, tako da im veski poglavar ne bi imao gde pristojno da se pokloni zrtvama, oronulo sve, ali barem su pokosili travu po livadama okolo. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 SPC: Nema pregovora o dolasku Pape Izvor: B92 Beograd -- Srpska pravoslavna crvka negirala je danas medijske spekulacije o tome da postoje tajni pregovori oko dolaska pape Benedeikta XVI u Srbiju. Njegova Svetost Benedikt XVI, papa rimski, nikada nije ni zvanično ni nezvanično, ni neposredno ni posredno, čak ni aluzijom, uputio poruku ili bar signal SPC da želi da poseti Srbiju. Za SPC, sledstveno, tema papine posete Srbiji uopšte ne postoji niti ona, pod takvim okolnostima, može da se razmatra u okviru kanonske nadležnosti SPC, navodi se u saopštenju. SPC takođe, kako se ističe u saopštenju, moli medije, zagrebačke, beogradske i ostale, da ne proizvode nepotrebne lažne slike i utiske. U saopštenju se takođe navodi i da ne postoji nikakvo "protivljenje pojedinih episkopa" oko papine posete Srbiji, već jednoglasna odluka Svetog Arhijerejskog Sabora SPC da se na proslavu Milanskog edikta sledeće godine pozovu poglavari pravoslavnih crkava i visoke delegacije, odnosno odgovorni predstavnici, ali ne i poglavari, inoslavnih hrišćanskih crkava, u tom broju i Rimokatoličke crkve. "Smatram da je način na koji ovu isfabrikovanu temu i lažnu dilemu tretira većina medija u Srbiji, pa, evo, i neki u Hrvatskoj, degutantan za sve ozbiljne i dobronamerne hrišćane – pravoslavne, rimokatolike i ostale", zaključuje se u saopštenju koje je potpisao Episkop bački Irinej. Podsetimo, beogradski list Press je objavio da se već duže vreme vode tajni pregovori između Katoličke crkve i SPC o stvaranju uslova za dolazak pape Benedikta XVI u Srbiju sledeće godine. Prema tvrdnjama tog lista, sa tom misijom su došli prošle nedelje kod patrijarha Irineja dvojica uvaženih hrvatskih biskupa i "dokazanih majstora tajne diplomatije" - požeški biskup Antun Škvorčević i dubrovački biskup Mate Uzinić. B92 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука