Млађони Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 On 12. 8. 2012. at 13:50, Срђан Шијакињић рече А треба и раздвојити паметовање и причу људи из белог света шта треба да се ради од њихове приче о љубави према Србији... Неко можда не може да дође ни једном у 5 година али то не значи да не сме да воли Србију и прича о њој... Лепо је то драги или жељко воле Србију али је јако ружно да ми причају да не идем у еу а они тамо живе већ годинама и не планирају да се врате. Или о потреби за децентрализацијом док њихове паре не пљачка Београд и док они шетају по асфалтираним улицама... Не значи да не сме да воли... али је мало глупо да буде већи католик од папе ако ме разумеш. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 On 12. 8. 2012. at 13:40, Protagoras рече Klasično nerazumevanje pojmova država i demokratija. Pogledaj ovaj gde je objašnjeno da volja tih ljudi (većina) ipak podleže nekim ograničenjima. Ko ti je ovaj papak sa youtube-a keve ti? Kakva on predavanja drzi? Koji supak... .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. Neka ode u Svajcarsku da im objanji sta je demokratija... ali prvo mora da ih namoli da organizuju referendum da odluce da li da slusaju njegova prose....nja ili ne.... .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 On 12. 8. 2012. at 13:54, Protagoras рече I u tom zakonu eksplicitno piše "na račun SPC"? Da, biće ćao đaci, jer ćemo sledeći put da glasamo za Čedu Đavoimana (Iglu, Drogaša...) ili za Čanka, a ne za te kretene koji su doneli taj zakon, nego za neke druge kretene (šta da se radi kad samo kretene i imamo). Te samoposluge mogu da prebace sedište negde offshore, pa da ne uzmete ni 10% poreza koji biste uzeli da su ostale u Srbiji. Samo neka prebace sedista "off shore" ali morace i klijente da prebace na isto mesto. I fiskalne kase itd... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 On 12. 8. 2012. at 12:39, Александар Милојков рече Да, инат - инаћење баксузима. Да пукну од једа. Bojim se da im ipak puca nesto drugo dok citaju kolko si se pobesneo zbog AS... po hiljaditi put ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 Ja samo citam i mnogo sam srecann kad vidim da su se poukasi nakon puno godina napokon otrgli od one anarho-idilicne slike hriscana koji nikada ne vredjaju. Nista me kao ateistu ne raduje vise nego kad citam teologa koji drugo ljudkso bice naziva seronjom, djubretom, "malim,ruznim glupim", imbecilom, pacenikom... Mada, mozda bi trebalo da se zamislimo nad cinjenicom da ovakvu retoriku vodi covek koji se profesionalno bavi edukacijom dece...? Otvoricu temu o tome na jednom drugom forum bas me interesuje misljenje obicnih ljudi jer postoje mnogi koji su i dalje u dilemi veronauka/gradjansko... (zbog toga molim admine da ne brisu te poruke par minuta dok odradim pprint screenove, hvala puno) sqny and Перса је реаговао/ла на ово 2 On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 On 12. 8. 2012. at 13:59, Dragi рече @Mladen Ma uzmi ti Moravu, mi imamo crvenu zvezdu i partizan, i Noleta.. greengrin Носи све то...Београд немој да заборавиш молим те... mrzim zvezdu i partizan, mrzim zemun mrzim rad, mrzim tebe mrzim njega, mrzim ceo Beograd! Цитат Rekoh ja, gedže bi da oteraju Vojvodinu kako bi mogli dalje da mirne duše gedžuju.. Ali nema šanse, ne dajemo Srbiju milu majku. Војводина је ... када већ причате о тим историјским грницама целих 70 година у границама Србије. Пре тога ниједном. Доследни сте... за све паре oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 On 12. 8. 2012. at 16:16, Dragi рече Vojvodina je najstarija Srbija, muflonu jedan.. Odatle su se Srbi selili prema jugu. Sveti Metodije koji bio episkop Panonije i Srbije stolovao je u Sirmiumu, danas Sremska Mitrovica, a svoju temu (provinciju) Sirmium Vizantinci su isto zvali temom Srbijom. Ма важи. И Карпати су прва Србија. Селективна историја је много занимљива. Де год је Србин крочио нногом то је Србија. Сад што војводина никад није била у саставу Србије као државе то никад није битно. Цитат Veliš da si se krstio, na iznenađenje svih nas. Ali reci otvoreno, da li isto veruješ u Boga? Где сам реко да сам се крстио? Ја сам крштен када сам рођен. Што бих рекао да сам верник ако не верујем у Бога.. не разумем питање? Цитат Da nije bilo monaha Gavrila Venclovića čiji su rad nastavili Vuk Karadžić i Đura Daničić prevodeći Sveto Pismo na narodni srpski jezik, da nije bilo Dositeja Obradovića i njegovog projekta narodnog govora, Zmaja, Sremca, Radičevića i mnogih drugih? Е мој историчару. Сремац је из Сокобање. А што се тиче њих.. не зунам откуд ти та глупа идеја да не би било ничег да није војводине. Ти да си неки мало скептичнији ум па да мало размишљаш сконтао би да то нема везе са војоводином већ са Мађарима где су се сви ти наши великани школовали... Појма ти немаш џаба ти што имаш гомилу података кад не умеш да их користиш... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 On 12. 8. 2012. at 16:53, Protagoras рече Srbija je sva teritorija na kojoj je Deretić našao tragove srpske kulture. Слабо је то , Младен те је овај пут потпуно засенио у троловању.Зато свеску у руке и хватај белешке , имаш прилику да учиш од мајстора. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 Цитат Mladen Milosavljevic, on August 12 2012 - 18:42, said: Ма важи. И Карпати су прва Србија. Селективна историја је много занимљива. Де год је Србин крочио нногом то је Србија. Ја сам била у Херкул бањи у Карпатима као туриста , јел и то важи? Упиши и Египат, од Кајра до Абу Симбела и то припиши ако може... (морам ноту; шала) Млађони је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 On 12. 8. 2012. at 17:02, -Владимир- рече Слабо је то , Младен те је овај пут потпуно засенио у троловању.Зато свеску у руке и хватај белешке , имаш прилику да учиш од мајстора. Јесте ја сам засенио у троловању само зато што ја причам о једној ствари а овај драги креће да прича о другој. Лепо му рекох.. ако војвођани оће се одвоје нек се одвајају. Ако имају већину за то нека иду. Сад ми драги ту нема неки аргумент да оправда крвопролиће које може да дође у том случају и већина овде оће да представи Србе као којекакве тешке жртве злих хрвата ми ушли у куплеарај јадни невини па ето тако. И што кажем да је рат 91 могао комотно да се избегне да смо ми били мало паметнији политички.... Све је то трол.. ми смо изгледа овде рођени за крвопролиће Da ti kazem iskreno Ko brat bratu Ne da mi se vise rappat o ratu Ni raspravljati ni pricati O tome ko koga dijeli Ko nosi opanke Ko fesove, ko crno-bijeli Ko su zvjeri, ko klao, ko poceo Ko je ponosan na palez Ne mogu logori do Europe doci Dze god sam bio na Balkanu Isti problem Iste zastve, salovi ali drugi dezeni Neki na Thomsonu, neki na Ceci, neki na Merlinu A mi smo ostali u kreci Svojoj djeci daju price, istine iz rata O otadzbini koju predjem za 2 sata Jebo posao bolan ljudi jebo rad Ljudi navikli na mrznju i navikli na glad Ne treba radno mjesto kad zivis za desno Ljudi se hrane svojom zastavom I ratnom pjesmo A dijaspora jos gora Nisu im bitni stihovi Bitno je samo jesmo li nas ili njihov Ciji si ti si, prezime I ime Dobro je nas si koje Berime oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 On 12. 8. 2012. at 16:42, Mladen Milosavljevic рече Ма важи. И Карпати су прва Србија. Селективна историја је много занимљива. Де год је Србин крочио нногом то је Србија. Сад што војводина никад није била у саставу Србије као државе то никад није битно. Tebe su izgleda odledili skoro pa jos nisi cuo da je Vojvodina deo Srbije? Dugacka neka hibernacija .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 On 12. 8. 2012. at 17:54, Dragi рече Ah, vidiš da i sami ne znaju šta su, jednom su Srbi, jednom su Jugosloveni, jednom su svašta i jednom su ništa.. Važno je da mi znamo ko smo i šta smo. Nego da okrenemo priču i pitamo Mladena da ako bi njegov Kruševac hteo da se odvoji od Srbije i recimo pripoji Bugarskoj da li bi ovo pozdravio..? Mislim, zašto uvek udarati na Vojvodinu.. Свашта да се припајам бугарској... Крушевац република! Да ме не пљачкају више београђани и војвођани. А ти се се одавно одвојио од Србије и припојио Аустрији. Србију видим највише видиш кроз сликовнице и књиге. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 On 12. 8. 2012. at 17:44, Жељко Билбија рече Tebe su izgleda odledili skoro pa jos nisi cuo da je Vojvodina deo Srbije? Dugacka neka hibernacija .... Војводина јесте део Републике Србије. Него ви изгледа на једно уво уђе на друго изађе. Џабе обвјашњавати људима које едукује Шешељ. А овај босанац објаснио. A dijaspora jos gora Nisu im bitni stihovi Bitno je samo jesmo li nas ili njihov Ciji si ti si, prezime I ime Dobro je nas si koje Berime Тако ви у дијаспори играте се балканског цивилног рата још увек, па свако одан своме крду краве уз телад. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 On 12. 8. 2012. at 18:02, Mladen Milosavljevic рече Џабе обвјашњавати људима које едукује Шешељ. Dzaba objasnjavati ljudima koje edukuju Canak I Ceda u saradnji sa politikom i filozofijom drzava koje su ubijale, rusile i radijacijom zagadile nasu otadzbinu, a svoje teritorije i narod sacuvali od cepanja i rusenja. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 On 12. 8. 2012. at 17:54, Dragi рече Nego da okrenemo priču i pitamo Mladena da ako bi njegov Kruševac hteo da se odvoji od Srbije i recimo pripoji Bugarskoj da li bi ovo pozdravio..? Mislim, zašto uvek udarati na Vojvodinu.. Ih, voleo bi on to ... pa Bugari su u EU odavno ... e sada, sto je prosecna plata veca u srbiji koja nije u EU... pa malo cemo da prizmurimo ...sve za EU...... i Bugarsku .... Dragi је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука