DYNABLASTER Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 "A prije svega, braćo moja, ne kunite se ni nebom; ni zemljom, niti drugom kakvom zakletvom; neka vaše da bude da, a ne, ne; da ne padnete pod osudu." http://www.rastko.rs/bogoslovlje/novi_zavet/jakov.html Rašo and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SrbinKatolik1995 Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 "A prije svega, braćo moja, ne kunite se ni nebom; ni zemljom, niti drugom kakvom zakletvom; neka vaše da bude da, a ne, ne; da ne padnete pod osudu." http://www.rastko.rs/bogoslovlje/novi_zavet/jakov.html Dobro kazes. Zapravo,ne kazes to ti,nego Sveto Pismo,ISTINA!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Druze,na to slicno pitanje sam vec odgovorio jednoj ovde,kroz poruku. Ja jesam rimokatolik,ali sam SRBIN. Zar mi je zabranjeno slaviti Krsnu Slavu,iako sam katolik?? Ja slavim u svojoj kući,valjda imam pravo na to,da slavim Krsnu Slavu. Ne vidim tu BAS NIKAKVOG razloga za uzbunu. A sto se tice one teme koju sam postavio “Crna i bela magija“ ,ne znam da li si procitao i ono sto sam bio napisao jos u toj temi,tj. razlog zbog kojeg sam bio tu temu zapoceo?? Ili si samo video naslov,pa si poceo iznositi nekakve zakljucke unapred. Ja JESAM HRISCANIN,katolicki hriscanin,ali slavim Krsnu Slavu kao i pravoslavni Srbi. Ja je kod kuce slavim,i ne vidim razloga zasto bi to nekom idiotu moglo smetati sto je slavim?? Ali sam postavio ovu temu namerno,zato sto MNOGI NE SHVATAJU pravi smisao Krsne Slave,i to ce SVAKO priznati ko je bar malo iskren. A sto se one druge teme tice “Crna i bela magija“ ,najpre procitaj i ono sto sam jos bio na tu temu napisao,pa tek onda pocni da sudis o meni. GOSPOD BOG MI JE SVEDOK DA NISAM BAS NIKAKAV ANTIHRISTICKI PROVOKATOR!!! Ne kunem se inace nikad,al cu se zakleti da NISAM provokator,SVEGA MI SRCU DRAGOG!!! Ali sam neke strahovite nedoumice video,zato sam i zapoceo tu temu. Sad,ak mi verujete,drago ce mi biti,a ako ne verujete,onda mi je MNOGO KRIVO. Ja bar nisam imao BAS NIKAKVU zlu nameru Идиоту не смета, слави ти шта хоћеш и не треба да се кунеш, али у твом посту није било ни једно "ко тако слави" "неки тако славе"... него си ти осудио цео народ. Прочитај опет шта си написао. feeble је реаговао/ла на ово 1 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SrbinKatolik1995 Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Идиоту не смета, слави ти шта хоћеш и не треба да се кунеш, али у твом посту није било ни једно "ко тако слави" "неки тако славе"... него си ти осудио цео народ. Прочитај опет шта си написао. Samo instiktivna greska,nisam ni u jednom trenutku mislio da celom srpskom narodu stavim losu etiketu. Ali mislim da znas inace o cemu sam hteo reci! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 I u cemu je problem dobro jesti i piti. Ja kao agnostik koji ne verujem u hrscanski bog volim i da uradim slavu i da idem na slavu. Jedino sto nasi malo preteru pa za te pare koje idu za svadbe, slave i.t.d moglo se i investirati u neki biznis ili renovirati kuca. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Радосна Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Молитва, икона, славски колач, жито, свећа и кандило. Без свега осталог крсна слава може да се обележи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Eh kandilo, jel to artefakt bez kojeg ne moze biti potpunog ugodjaja? A sta ako je neko tolko siromasan i nema nista od nabrojanih materijalnih stvari? Umesto ikone crtez, umesto kolaca korica hleba, umesto zita mrvice, umesto svece zvezde, umesto kandila klosarsko bure... Plot. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Jedino sto nasi malo preteru pa za te pare koje idu za svadbe, slave i.t.d moglo se i investirati u neki biznis ili renovirati kuca. Брате Агностиче, о којим износима овде причамо verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Брате Агностиче, о којим износима овде причамо facenew22222222 12:smeha: feeble је реаговао/ла на ово 1 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 (измењено) Брате Агностиче, о којим износима овде причамо Svakakve se price cuju da iskren budem koliko nasi na to trose. Измењено Мај 12, 2014 од Милан Ракић РЕЧНИК! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SrbinKatolik1995 Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Молитва, икона, славски колач, жито, свећа и кандило. Без свега осталог крсна слава може да се обележи. Gospod Bog te blagoslovio! I naravno,istinska zelja za duhovnim preporodom,u svakom i u pravom smislu te reci! Bez toga,i bez ovoga sto si navela,nema Krsne Slave Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука