RYLAH Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Želim i ja da budem bar 30% konstruktivan, jer ako se sve svede na trolovanje, povlačim se dok se forum ne unormali. Već je mnogo pametnih ljudi koje sam voleo i poštovao otišlo, tako da Pouke vrlo malo podsećaju na ono što su bile 2011. kada sam se učlanio. Сви су ту, само се многи баве илегалом. За једног од чланова које си поменуо знам сигурно. Само опуштено. У међувремену си и ти порастао, вероватно да си сконтао да је троловање лакше, али само због тога што је бесмислено и нема било какву реалну вредност. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Rezerva za zimu. Treniras nesto ovako odredjeno ili samo dizes trupce? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 trudio bi se da zadobije poverenje admina i vremenom udje u istu... a s obzirom da je jedan admin već postao običan član kolko vidim, ovo je i vrlo moguća opcija Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 @@Muramasa, Posto su ovakve rukavice sa slike? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Zamislite da je neki demon dobio pristup internetu, recimo tako što je zaposeo kablovski modem ili komšijin wireless, kao onomad Miroljubov štampač ili tako što je neki đavoiman pristupio internetu. Zamislimo da je došao na pravoslavni forum. Šta bi on tu mogao da uradi? a) Da odmah otkrije ko je i šta je, pa da (skoro) svi misle da je trol? b) Da zagleda teme i da povremeno izbacuje zlurade komentare oblikovane prema duhovnom i duševnom stanju članova koji ih čitaju i onda da se cereka kada se neko poput Volim_Sina_Bozjeg primi na njegov komentar? c) Da pokuša da zamaskira svoju suštinu glumeći neko dobro i da protura jeresi i zablude? d) Da glumi dobro i velikog vernika, a da suptilno rovari praveći sukobe među članovima? ... Šta još mislite da bi mogao da uradi? Koji demon na koji forum? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Ja sam menjao nekoliko rukavica, sada mislim da su nepotrebne. Pre sam cak nosio i bandazere.Bitni su mi samo sundjeri za zgibove i mozda za jos neku vezbu za ledja, ovako sve na golu saku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Ja moram da nosim rukavice za tegove, jer dižem četiri bučice od po 6kg odjednom. Moram tako jer su fiksne, pa ne mogu sve na istu šipku. Ne znam kako tehnicki to postizes ali okej, mora da imas veliku saku Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Recimo Tamuz na ŽRU ili Beelzebub u neki katakombni forum. Ili Asmodej na Vidovdan. Tamuz b), Beelzebub i Asmodej a) ili d). Samo sto ja mislim da bi potonja dvojica definitivno pucala uglavnom na katakombne forume. Ja da hocu da trolujem Mikija pitao bih ga da li misli da mu je stampac opsela Lilit ili Astarot posto je pre nego sto je postao pobozan bio sa toliko zena (nesrecne mucenice bez roditelja ) da ne sme da im kaze broj da ne bi ispalo kako se hvali. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Gle ovo. Ludjak!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Katakombijani su u rasulu i bez demona. Kako se zvase ona ludaca na ihtusu sto ti je rekla "Koga bi ti da seckas samurajski ateisto?" ? :D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 Што им ниси реко да си владика Сиднејско-параћински и да инкогнито идеш улицама града претварајући се да си јуродив и да су пола чуке улетеле у твој термин јер скупљаш кинту са сребрни есцајг и еспресо аутомат за монахе којима манипулишеш помоћу поменуте справе и да си у слободно време бикини бариста у једном клубу у Риму а Рим је, знате, близу Ватикана а у Ватикану је онај папа што булазни, знате JESSY је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 Ja moram da nosim rukavice za tegove, jer dižem četiri bučice od po 6kg odjednom. Moram tako jer su fiksne, pa ne mogu sve na istu šipku. Ja bez rukavica ne ulazim u teretanu... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Moji roditelji insistiraju da se sutra posti, a to je idealna prilika da im se popnem na glavu sa nekim dušekorisnim besedama. Naime, taj post dva dana u godini je onaj "valja se" post, a ne onako kako kaže o. Joil: "ili da postiš, ili da se predaš u Pakao, đe su Tuđman i ostali zločinci". Nadam se da neces trolovati roditelje. Mozes ih uputiti na ZRU da procitaju koja je istinska svrha posta i kakvu tacno funkciiju ima odricanje od hrane tokom posta. Милан Ракић and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Moji roditelji insistiraju da se sutra posti, a to je idealna prilika da im se popnem na glavu sa nekim dušekorisnim besedama. Naime, taj post dva dana u godini je onaj "valja se" post, a ne onako kako kaže o. Joil: "ili da postiš, ili da se predaš u Pakao, đe su Tuđman i ostali zločinci". Што не можеш једноставно да се опустиш и уживаш у финој и мирној породичној атмосфери? Такви тренуци ће се памтити целог живота, немој их се одрицати добровољно и ради истеривања неког свог безвезеног и клиначног каприца. Драшко, Aquilius Cratus, Ћириличар and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Април 13, 2015 Пријави Подели Написано Април 13, 2015 Sta je sa Muramasom jel trajno banovan? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука