feeble Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Као велики поштоваоц о. Јоила, јеси уловио најновији upload? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 http://markoek.wordpress.com/2013/05/07/ja-antiteista/#comment-83 Pogledajte komentare izves(t)nog Stojadina Lepote fluidnog identiteta "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 а оно типа да останеш да би попричао некад са неким, дао неки озбиљан коментар и тако то? ништа а Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Vraćao sam se i pre toga, kao Slobodnjak i kao Petar Ložanić (Pera Ložač) Prošlo bi ti da nisi stavio klip sa o. Joilom. RYLAH, Млађони, Crveni Baron and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Je li to pala neka masovna abolicija? Vratio se Muramasa, Leopold i jos neki. Ili je neki admin nesto slucajno kliknuo:) Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Ti reci da si onesposobio nalog a kako si vasksao na forumu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Postavio sam random šifru i mail adresu na mailinator.com, a onda ih nisam sačuvao, tako da više nisam mogao da se ulogujem i da sam hteo. Godinu dana kasnije, zamolio sam Dejana Bićanina da mi kaže koju sam adresu stavio i onda sam preko nje resetovao šifru i ušao. Lepo je to od tebe sto si se vratio na Forum. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Jesi bio u medjuvremenu kod Mikija da trolujes? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Srecno ucenje! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Muramasa - Ponovo rodjen, u Hristu! Пг је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 bio bih baš kao Slobodnjak. slobodni udarac, - slobodnjak. Jel i dalje cepas nindjucu? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 I ninjutsu i HEMA mačevanje i trening snage. Samo udri! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Milosavljevicu sta god ti to znacilo.. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Драго ми да си се вратио, најискреније. Надам се и да си превазишао просто троловање, јер је твој потенцијал много изнад тога. Желим да будеш још један конструктиван члан Поука, јер имаш шта треба за то. Пг and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Драго ми да си се вратио, најискреније. Надам се и да си превазишао просто троловање, јер је твој потенцијал много изнад тога. Желим да будеш још један конструктиван члан Поука, јер имаш шта треба за то. Sta bre konstruktivni clan? Nindza vladika da postane.... vidis da ga privlace crne "uniforme" :P RYLAH је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука