Balthasar Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 .hvala. oleeeee JESSY је реаговао/ла на ово 1 Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 http://www.zorandjurovic.com/tekstovi/augustine%27s-filioque.pdf Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 У питању је Adolf Harnack, ,,History of dogma". Имам. У електронском формату. Balthasar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Имам. У електронском формату. Добро, ја чисто да се понудим за помоћ, толико могу да учиним. Ево прочешљај и ово мало, ја сам одатле покупио доста финих стварчица: http://ntslibrary.com/theology-PDF-books.htm Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Хвала. Ово изгледа добро. Погледаћу. Balthasar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Hrvatski jezik ne postoji on je samo izmišljen. To je srpski jezik koji je prepravljen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука