Phoebe Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Април 14, 2019 Пријави Подели Написано Април 14, 2019 Milica Bajic and AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 14, 2019 Пријави Подели Написано Април 14, 2019 <3 Bilja Krstic - PETLOVI POJEV https://www.youtube.com/watch?v=McDEj3267i0 АлександраВ, AnaLaz and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 3 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Април 14, 2019 Пријави Подели Написано Април 14, 2019 Поет and AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Април 14, 2019 Пријави Подели Написано Април 14, 2019 AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Април 15, 2019 Пријави Подели Написано Април 15, 2019 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Април 15, 2019 Пријави Подели Написано Април 15, 2019 АлександраВ and AnaLaz је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Април 15, 2019 Пријави Подели Написано Април 15, 2019 АлександраВ and AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Април 15, 2019 Пријави Подели Написано Април 15, 2019 пре 34 минута, Sofija_ рече Дивно. Много волим ову изведбу. Штета што жена скрете са пута. Сад се бави астрологијом. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Април 15, 2019 Пријави Подели Написано Април 15, 2019 пре 1 минут, AnaLaz рече Дивно. Много волим ову изведбу. Штета што жена скрете са пута. Сад се бави астрологијом. Sta da se radi, velika su iskusenja, a Srbija puna gatara i vracara, radije ce pomoc traziti kod laznih proroka nego kod jedinog i pravog iscelitelja. AnaLaz and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 15, 2019 Пријави Подели Написано Април 15, 2019 Nasa @Sofija_ ... ... Sofija_, AnaLaz and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Мај 14, 2019 Пријави Подели Написано Мај 14, 2019 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Август 16, 2019 Пријави Подели Написано Август 16, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 17, 2019 Пријави Подели Написано Август 17, 2019 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 17, 2019 Пријави Подели Написано Август 17, 2019 Дуња је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука