Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 5, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2013 Voleo bih da gosti na tim video druženjima budu naši članovi. Pre svega oni koji žive vanka. Veoma mi je bilo inspirativno i zanimljivo da čitam recimo Justino pisanje o Bangladešu. I naš pop iz Venecuele je super lik i dobre su priče o Južnoj Americi, ali on će sigurno opet biti, i bio je. On je kao stalni gost. Veoma volim da gledam putopisne dokumentarce na TV, to mi nikad nije dosadno, tako da bih o sličnim temama i iskustvima voleo da slušam i na ŽRU video druženjima. Ово ћемо одрадити што пре... Обавезно! PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 8, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2013 http://www.nasa.gov/connect/hangout.html Да ли сте икада поставили питање некоме у свемиру? Нисте? Али сада је ваша шанса. По први пут NASA ће повезати Google+ Hangout уживо са Међународном свемирском станицом, 22. фебруара.Google+ Hangout омогућавају људима да разговарају лицем у лице, док на хиљаде других могу гледати разговор уживо на Google+ или YouTube. Ова јединствена прилика ће повезати вас, наше љубитеље, са астронаутима који живе и раде на орбиталној лабораторији 380 км изнад Земље. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иринеј Написано Фебруар 8, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2013 рецимо, владика браничевски Игњатије Мидић , владика Максим Васиљевић , Богдан Лубардић , Родољуб Кубат , звезда дечје телевизијске емисије форе и фазони Раша Попов , ако се појави један од наведених ја сам презадовољан PredragVId, Драгана Милошевић and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Бог свагда пребива у Својој слави: нити Га славословље увеличава, нити Га хула умањује... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 8, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2013 Имам предлог: нека гости буду из различитих епархија .Да се прича о животу у различитим деловима земље, да чујемо проблеме, искуства. PredragVId and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 11, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2013 Можда Добрица Ерић или Радош Бајић? PredragVId and чика Мата је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чика Мата Написано Фебруар 11, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2013 Ја сам за Радоша Бајића, интересантна личност. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фоловер Написано Март 2, 2013 Пријави Подели Написано Март 2, 2013 Можда Марко Шелић, популарни Марчело? Има неколико занимљивих интервјуа, интересантан је лик. Може да прича доста о музици, језику (чим студира 10 година, мора да зна доста ) Може да се дотакне и вере у разговору, колико се сећам из Фајронт републике, он је деиста па можда и каже нешто на ту тему. Видим био је БС, Исказ, Севдах, Илл Џи... Да наставимо у том музичком фазону, ти музичари су углавном јако позитивни ликови. Вероватно би било добро кад би он и Шкабо гостовали заједно, раније су и снимили неке песме, ш`о вели народ - у дуету. Узгред, ко је лик који је увек на ЖРУ дивану код госта, млади чо`ек са репићем? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Март 17, 2013 Пријави Подели Написано Март 17, 2013 Игуман Подмаина отац Рафаило https://sites.google.com/site/otacrafailo/ Олимп and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Висибаба Написано Јун 25, 2013 Пријави Подели Написано Јун 25, 2013 Игуман Подмаина отац Рафаило https://sites.google.com/site/otacrafailo/ Има ли шансе да отац Рафаило Бољевић игуман манастира Подмаине буде гост Дивана. Олимп and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
igy81 Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Otac Ljuba Stojanović feeble, PredragVId and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 "Bog spava u kamenu, diše u biljkama, sanja u životinjama, a budi se u čoveku." Angelus Silesius Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Otac Ivan sad postoji novi podforum , pa ne bi bilo loše da održi jedno opšte predavanje tipa pitajte sveštenika možda tema da bude institucija braka Лидија Миленковић and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 22, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Хах... слаб сам ја у томе... ја сам више да радим ко луд и да ћутим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Хах... слаб сам ја у томе... ја сам више да радим ко луд и да ћутим ahaaaaa :D ne mora predavanje o braku ja nisam čula ni jednog sveštenika da sa toliko ljubavi priča o liturgiji , rečima da ga svi razumeju tako da Oče nema vrdanja ! PredragVId је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Предлажем тему о машти.Како је користити,колико смемо да се препустимо и где су њене границе.Једни тврде да нам треба за развој и креације,а други да нас води директно у зло,тихо и неприметно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Владика Порфирије! feeble, PredragVId and Silence је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука