Jump to content

Потресно сведочанство члана нашег ЖРУ-а о окултизму

Guest - . . .-

Препоручена порука

Hvala Bogu što sam pronašao ovaj forum, ovo nisam smeo nikom da ispričam niti da pokažem sliku koju sam uslikao u odrazu ogledala u trenutku kad je nestalo struje. slikano je bez blica ali sam prosvetlio sliku koliko je god moglo jer mi je delovala čudno...

Ja sam stajao na nekih metar od ogledala a ovo što je na slici izleda kao da ja uopšte nisam tu već neko drugi iza mene, jasno se vidi izduženo lice, kapuljača i mantil...šta li je ne znam ni sam...

Ovo se desilo 13.07.2012 godine, oko 22h...

Zadnjih 2-3 meseca nisam mogao nikako da se naspavam, i sanjao sam svakojake gluposti ali se nisam brinuo toliko jer sam mislio, ružni snovi, to se dešava...ali ovo mi je stvarno previše.

Možda je slučajno takva slika ispala, prelamanjem svetlosti u odrazu ogledala...možda..nadam se da je tako...

... ne vidi se slika uopste ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 199
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Da li se sad vidi? molimoli

Jok, ali ako se kopira adressa fotke i paste u browser otvori se nekakva tamno plava kocka na kojoj se nista ne vidi a okolo neke cice u bikiniju i bez bikinija ... mama mia ....

Ispravka, sada se vidi i ovde slika ... ne moraju cice da se glede ...

Mada se na fotki ne vidi nista .... nikakve kukuljice i slicno ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Na originalu se vidi samo crno i ta silueta nečega u sredini, posmatrajte samo sredinu slike, videcete facu..kao da stoji onako sa strane...ne znam kako da vam objasnim..

ето например како ти одмах знаш да је то неки духовни супернатурални ентеитет, може бити само неки фотографски ефекат.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Može biti..samo to nije problem..problem je što sam ja bukvalno bio ispred ogledala, i moja silueta u odrazu je trebala da bude mnogo veća nego što je na toj slici..ovo izgleda kao da je udaljeno 3-4metra od ogledala..a ja kao da i nisam tu..samo to me buni..

Нема ту никаквих проблема, фотографија крије многа изненађења. :)

Сенке и позиције могу врло лако да преваре око

пример, наложили се амерички теоретичари завере - лице на марсу! ВАУ!

Кад га погледаш на овој слици - лице 100 %

mars_face.jpg

међутим све је игра сенки, ево је иста планина изу других углова и под другим светлом

threefaces.gif

http://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2001/ast24may_1/

Подели на овим сајтовима

Hoćeš da kažeš da su i sva ona prikazivanja Isusova, na drvetu, panju i ostalim mestima bila lažna samo zato što može i drugačije da se protumači oblik?

Ако мислиш на мене - не знам да ли су била лажна истинита или случајности или пак знаци неки. Свашта може бити.

остајем резервисан и скептича, из више разлога.

Прво нездраво је психички веровати у сваку супернатуралну тврдњу.

Друго ирелеванто је и за моју религију и за мој живот.

Подели на овим сајтовима

Poznajem nekolicinu ljudi koji su prosli slicne stvari kao i ti, sad su hriscani, nista strasno.

Hocu reci, nisi jedina, nisi sama u tome, i nista nije nepopravljivo.

Mozes konaktirati ovog coveka http://www.klauskenneth.com/, voljan je za komunikaciju, upoznao sam ga.

Pravoslavan, ucenik starca Sofronija, prosao sve sto i ti i jos mnogo vise, dublje i gore, tako da moze da te razume etc.

To je naravno vazno, mislim da imas sagovornika i tako to, ali to je pocetak.

Takodje, nemoj se svima poveravati, malo njih moze da te razume.

Najvaznije je da nadjes neku crkvenu zajednicu i da ides redovno i ucestvujes u Liturgiji te zajednice.

Sve ostalo je pomocno sredstvo.

Samo je liturgija cilj i stvarnost i jedini lek na kraju krajeva.

Подели на овим сајтовима

"Ум који одступи од Бога, постаје или оживотињен или ођавољен"

(Св. Григорије Палама)

Људи често мисле да је духовност сама по себи добра, а заборављају да је ђаво духовно биће.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

[quote name=malina :)' timestamp='1342983328' post='682703]

А ја мислила да ми се жижак завукао у шток од врата, па то пуцкета, кад оно :291291291:......... .mislise.

Код тебе је вероватно жижак или цврчак па пуцкета.

Међутим ... хм... можда је боље не причати , али девојка је већ поменула, дакле пуцкање је слично електричном пражњењу , мањег интезитета...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...