Jump to content

Do not smoke

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 6 months later...
  • 3 months later...

don-t-smoke--7_2575984.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

5642711277_e59a4e22c5_z.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

264363_10150380378669045_666724044_10473

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Тај осећај слободе и пуноће дисања је предиван и то је оно што ме највише понесе кад баталим пљугу. Такође и интензивно чуло мириса, кад поново откријем свет мириса у свој његовој пуноћи smiley.gif

А моменат поскупљења цигарета ће ми бити прави нови моменат за престајање smiley.gif

Тако сам ја годинама...од 1988...криза после две године је јака као она прве недеље непушења и траје око 15 дана. Припремила сам се последњи пут свесно на њу и применила све тактике против ффизичке зависности као у првим данима, и успело је Слава Богу! Битно је да не одустајеш, ја када сам на крају сабрала непушачки стаж који ми се накупио током мог пушачког периода, лакнуло ми....

Подели на овим сајтовима

Dvadeset godina nisam pušila i jednog dana   dedine cigare i ja se pogledamo oči u oči.... Ja tako  užmem jednu,dok nikog nema kući i izadjem na terasu.....Pušim tako ja i gledam u daljinu...mislim se kako li izgledam iz daleka,kako su mi lepi dugi crveni nokti........Kad eto neko mi maše,ja pogledam,moj brat od tetke,smeje se i prilazi,nosi neke torbe,znam da se uputio ovamo.....tako ja ugasim cigaretu....i poletim da operem zube....ali ne....,već sam uhvaćena na delu....zaboravila sam da se rešim dokaza i ostatci pepela su ostali na terasi....Brat je svratio i danima me je posle zadirkivao dok sam ga ja ubedjivala da ne sme ni reč da kaže....

A pošto je moj deda cigare zaboravio i davno otišao na selo nikog nije bilo kući ko puši....i majka je videla na terasi pikslu....Tako sam ja ni kriva ni dužna ispaštala slušajući predavanja na temu zašto duvanski dim nije dobar.....I naravno svi misle da i dalje pušim,samo neke ličnosti misle da se čak i drogiram...da pušim travu ili nešto slično.....,ali to su neki frikovi koji uvek umeju da okarakterišu one ljude koji nisu kao oni i koje ne mogu da razumeju jer su previše zaljubljeni u sebe.......ali niko zapravo ne zna kako sam ja danas fino dete..... :1503348ufz3z4yl5d:

Ja nisam pušač...

Kako ste postali pušači?

:351780:

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

do_not_smoke_bumper_sticker-rcbf21748891

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...