Гости Guest Написано Јул 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Канони су мртво слово на папиру, и морамо да их сагледавамо на основу тадашњих услова живота цркве, који се много разликују од данашњих За неке каноне то је тачно, за овај у вези клечања мислим да нема везе са условима живота цркве. Не видим тај проблем данашљице и оног времена да се овај канон не примењује. Пошто си навео да смарам те да не бих сматао кратко и јасно сам написао шта да прочиташ да би сам закључио , а пошто очито "волиш" да се смарам онда морам сад да ти пишем и уједно смарам Немам шта да додам и одузмем, канон је рекао све, сигурно може да се примени и у ово време ма какви дасу услови у питању и то је то. Фунулис је све лепо објаснио! Нема шта ту да се толико мудрује - нема клечања! да неко треба да ти се извињава Нисам тражио ничије извињење. ми нисмо достојни да сазнамо твоје мишљење сад си достојан Анастасија, Александрида, Mamica Forumska and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 За неке каноне то је тачно, за овај у вези клечања мислим да нема везе са условима живота цркве. Не видим тај проблем данашљице и оног времена да се овај канон не примењује. Пошто си навео да смарам те да не бих сматао кратко и јасно сам написао шта да прочиташ да би сам закључио , а пошто очито "волиш" да се смарам онда морам сад да ти пишем и уједно смарам Немам шта да додам и одузмем, канон је рекао све, сигурно може да се примени и у ово време ма какви дасу услови у питању и то је то. Фунулис је све лепо објаснио! Нема шта ту да се толико мудрује - нема клечања! Нисам тражио ничије извињење. сад си достојан Ниси тражио извињење, ал си га добио . Морао сам мало да те дирам, прозивам, да тролујем, надам се да се не љутиш, да видиш да си се безвезе љутио на човека који је управо и сматрао да је то твој став, и тако ти и дао одговор. Разумем да смо мало преосетљиви, ипак је врућина напољу Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука