Jump to content

Хитлерова победа: Чин II, Сцена I

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 157
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

У Србији не постоји аутентична десница. Кад се буде појавила нека ”реинкарнација” Маргарет Тачер, ја ћу да гласам за њу. Наша такозвана десница су само фашисти са потпуно левичарским економским програмима. А странка која има десничарски економски програм (ЛДП) је у многим стварима лево, да не може бити левље. То само у Србији има. :)
Па да, у Србији окрени-обрни, и како год окренеш некако испадне лево. С једне стране фаши-социјалисти, с друге културолошки марксисти...

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

Па да, у Србији окрени-обрни, и како год окренеш некако испадне лево. С једне стране фаши-социјалисти, с друге културолошки марксисти...

A u ostatku evrope na socijali zivi pola stanovnistva, na ovaj ili onaj nacin ... a samo u srbiji komunizam ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

A u ostatku evrope na socijali zivi pola stanovnistva, na ovaj ili onaj nacin... a samo u srbiji komunizam...
Па Европа је одавно левичарска, а поготово Француска (нпр. Рено је друштвено предузеће), Уједнињено Краљевство (полицијска држава), Низоземска (ту се више ни не поштује приватно власништво), и Скандинавске државе (у Шведској беше она прича о закону да мушкарци морају да пишају седећи), а ове банкротиране нећу ни помињати, док се САД рапидно приближива том идеалу...

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

Па Европа је одавно левичарска, а поготово Уједнињено Краљевство (полицијска држава), Низоземска (ту се више ни не поштује приватно власништво), и Скандинавске државе (у Шведској беше онај предлог/закон да мушкарци мају да пишају седећи), док се САД рапидно приближива том идеалу...

Pa u cemu je onda problem i da srpske partije vuku "u levo"? Kao radikali na primer?

Подели на овим сајтовима

Pa u cemu je onda problem i da srpske partije vuku "u levo"? Kao radikali na primer?
Зато што ја не желим да ми држава диктира како ћу да пишам, нити желим да ми држава краде паре да би сви били подједнако сиромашни (јер од све те социјалистичке приче о правима и једнакости на крају остане то да сви буду једнаки у беди и сиромаштву)...

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

A u ostatku evrope na socijali zivi pola stanovnistva, na ovaj ili onaj nacin ... a samo u srbiji komunizam ...

А ко је рекао да у Европи не владају левичари? Мало Ангела и Енглези вуку десније у неким потезима (и, веровали или не, Швеђани у последње време). С тим што Енглези вуку економски десније, а друштевно су катастрофа. Хапсе средњошколце који фотографишу јер су потенцијални терористи... Естонија је један светао пример и можда још неко ту и тамо. Левичари владају и у појединачним земљама, а да не говорим о бриселској централи, они су све гори и гори. Ипак, кад се све то сабере и даље су све те европске земље са већим индексом економских слобода и са мање регулација него Србија. Ми смо левљи и далеко мање слободни од леве ЕУ. Када ти бриселске бирократе лично кажу да треба да смањиш бирократију, онда стварно треба да скочиш у бунар.

Подели на овим сајтовима

у Шведској беше она прича о закону да мушкарци мају да пишају седећи

Да, то је предложио онај левичар. У стварности, међутим, Шведска се удаљава од државе благостања које је била симбол.

Подели на овим сајтовима

P. S.

Али на нашу велику несрећу, нацизам сам приметио ван политике, код деце млађе од 20 година и то масовно. Уопште ми није јасно одакле им толика мржња, а тешко да нема уопште везе са климом коју стварају горепоменути фашисти.

Јел уживаш ?

Златно је свако слово реченице коју нам је оставио свети Владика Николај......

" И во је рођен у Србији али га то не чини Србином ".

Подели на овим сајтовима

Види, комшија Будимир млати жену сваки дан! Па у чему је онда проблем да је млатим и ја?

Ali, bas je obrnuto, levicari su ti intelektualci na mlate zene kao Le Pen, desnicar, na primer ... stoga "Zivela revolucija!". Levicarska ...-

Подели на овим сајтовима

http://www.heritage.org/index/ranking

Србија је 98. Једино је Грчка гора (благо нама), па после кукају како су им Немци криви за кризу, а не они сами. Ко погледа како стоје скандинавске земље, изненадиће се...

Подели на овим сајтовима

Ali, bas je obrnuto, levicari su ti intelektualci na mlate zene kao Le Pen, desnicar, na primer ... stoga "Zivela revolucija!". Levicarska ...-

Царе, само сам хтео да кажем да не морам и ја да радим оно што ради Будимир, пошто је теби стандардан аргумент за оправдање свега лошег је да тако раде и остали. Ле Пен исто није десничар, него неки наци фашиста, шта је већ. Како могу лејди Тачер и Ле Пен да буду на истом делу политичког спектра?

Подели на овим сајтовима

Србија је 98. Једино је Грчка гора (благо нама), па после кукају како су им Немци криви за кризу, а не они сами. Ко погледа како стоје скандинавске земље, изненадиће се...
То је економски гледано, а што се тиче личних слобода, имам утисак да тамо није ништа боље него у УК...

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

У томе је поента целе приче - није битно уопште ко је "левичар" и "десничар". Проблем су сви који угрожавају мене и тебе као појединце из било ког разлога.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...