Аурор Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 И ти си лаковала тај пост у коме се буквално јасно и недвосмислено вређа добар део грађана Србије који " смрде на фашизам ". Можда је искључиво мислио на грађане Србије - српске националности ? Nije Ivica - Krivica! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Заиста је тужно видети да човек у твојим годинама још увек онанише... Јел ово вас двоје у договору ? Ти провоцираш она опомиње и на крају ме банујете ? Рукоблуд је грех. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Рукоблуд је грех. A spamovanje je veći. Neka to bude SLOVOBLUD. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Opomena jer spamuješ i raspravljaš se. Ма не - на твој безобразлук ја ћу да ћутим. Нема шансе. Овакво вређање неће тек тако да прође. И они са Б 92 би се постидели. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Slusaj, Nedeljko, ako ovako nastavis, stvarno ces biti banovan. Nemoj se raspravljati i kraj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Fascism is a radical authoritarian nationalist political ideology. Fascists seek elevation of their nation based on commitment to an organic national community where its individuals are united together as one people in national identity by suprapersonal connections of ancestry and culture through a totalitarian state that seeks the mass mobilization of a nation through discipline, indoctrination, physical training, and eugenics. Fascism seeks to eradicate perceived foreign influences that are deemed to be causing degeneration of the nation or of not fitting into the national culture. http://en.wikipedia.org/wiki/Fascism ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Овакво вређање неће тек тако да прође. И они са Б 92 би се постидели. Kao oni sa američkog juga, prva stvar koju mrze je da ih nazivaš rasistima, a druga su crnci. nedeljko је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Po cenu da dobijem i ja jednu opomenu zbog spamovanja, al moram, moooooraaaam Nedeljko: http://www.youtube.com/watch?v=4RD6YG9AiM4 nedeljko је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Ne spamujte. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1342564241' post='680939] не прави се наиван, молим те, није грех погрешити погледај и остатак, приметићеш на страници отворено помињање и недића поименце и љотићевске наказне владе "спаса" ... гледај мало боље убудуће, да не видиш оног чега нема Не правим се наиван, и нисам погрешио, то што је поменуо другу двојицу, не умањује бесмисленост помињања четничког покрета у том контексту. Али бесмислено је коментарисати нечију визију могуће садашњости, само сам рекао на почетку, да је мени лично јасно какав став има уметник о неким стварима. Нисам тврдио ништа, само гласно размишљам. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Ма не - на твој безобразлук ја ћу да ћутим. Нема шансе. Овакво вређање неће тек тако да прође. И они са Б 92 би се постидели. Slušaj, ajd ti blago meni malo da odmoriš od foruma.Ne pada mi napamet da se ganjam sa tobom.Dosta je bilo. nedeljko and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Slusaj, Nedeljko, ako ovako nastavis, stvarno ces biti banovan. Nemoj se raspravljati i kraj. Да ћутим када неко јавно, гласно и недвосмислено Србе назива фашистима - нећу. Већа је срамота ћутати него бити банован због пруженог отпора овако бесрамној теми у којој се вређа добар део Српског народа. А, појединци вређају народ у целини. Јасно и недвосмислено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Fascism Па ето. Једино што не проповедају еугенику. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Проблем је овде што људи не знају дефиниције па фашизам мешају са немачким нацизмом и онда се буне за "поређења". Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Да ћутим када неко јавно, гласно и недвосмислено Србе назива фашистима - нећу. Већа је срамота ћутати него бити банован због пруженог отпора овако бесрамној теми у којој се вређа добар део Српског народа. А, појединци вређају народ у целини. Јасно и недвосмислено. Banovan si. Ostali, nazad na temu. nedeljko је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука