Crveni Baron Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Царе, само сам хтео да кажем да не морам и ја да радим оно што ради Будимир, пошто је теби стандардан аргумент за оправдање свега лошег је да тако раде и остали. Ле Пен исто није десничар, него неки наци фашиста, шта је већ. Како могу лејди Тачер и Ле Пен да буду на истом делу политичког спектра? Uf, uf, a tacerka ti nije fasista .smeha. , ta je gora od Le Pena deset puta (tj bila je ). Secas li se kako je u fasistickom maniru ratovala za argentinsko ostrvo ... koloniju ... liberalnu ... Medjutim Tacerka nije kao Le Pen, ali kada srbi ratuju za ocuvanje juge onda jesu fasisti, nacisti, srbo-cetnicko-komunisticki agresori ... E zato sam ja radikalni velikosrpski nacionalista, zelim da budem kao Tacerka i da se borim i saljem vojsku za odbranu Srbije. Meni se te price vise ne mogu prodavati. A Le Pen nije do sada ni mrava zgazio. A meni je argument za opravdanje to sto svi zele (ili vecina) u EU, a u iso vreme su protiv "levicara" i za nekakav ekonomski liberalizam koji ne postoji u evropi, pa zbog toga ja poredim sa evropom a ne zbog cega drugog. Da nekako skapiraju pojedinci da EU nije onakva kakvom je zamisljaju .. Dragi and nirvanashop је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Uf, uf, a tacerka ti nije fasista .smeha. , ta je gora od Le Pena deset puta (tj bila je ). Secas li se kako je u fasistickom maniru ratovala za argentinsko ostrvo ... koloniju ... liberalnu ... Medjutim Tacerka nije kao Le Pen, ali kada srbi ratuju za ocuvanje juge onda jesu fasisti, nacisti, srbo-cetnicko-komunisticki agresori ... E zato sam ja radikalni velikosrpski nacionalista, zelim da budem kao Tacerka i da se borim i saljem vojsku za odbranu Srbije. Meni se te price vise ne mogu prodavati. A Le Pen nije do sada ni mrava zgazio. С тим делом се никако не слажем. Али то и није фашизам, него империјализам, стара енглеска бољка, с тим што треба не једном нагласити да је аргентинска војна хунта била далеко од неког праведника. Него, да занемарим све то. Нека је Тачерка фашиста и гора од Ле Пен-а. У том случају сам ја у заблуди. Али пази твоју логику. Ти ниси у заблуди и знаш да је Тачерка фашиста и желиш да будеш ка она?! Логика је да, ако су други зли, онда и ми треба да будемо зли?! A meni je argument za opravdanje to sto svi zele (ili vecina) u EU, a u iso vreme su protiv "levicara" i za nekakav ekonomski liberalizam koji ne postoji u evropi, pa zbog toga ja poredim sa evropom a ne zbog cega drugog. Da nekako skapiraju pojedinci da EU nije onakva kakvom je zamisljaju... Већину њих уопште и не занима каква је ЕУ, него им је то само фраза за стицање гласова. А народ ко народ, ложи се на све и свашта. Међутим, опет ти понављам, та и таква ЕУ је још увек далеееееко либералнија економски од Србије. Ајде дођи у Србију и пробај легално да продајеш програме на иоле већим скалама, па ћеш видети о чему ти причам. Мислим, ако је Србија исто што и ЕУ, то ти неће бити проблем, зар не? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Ја за такве имам само један израз - а то је шљам. Не знам где си то код мене видео да помињем масовни фашизам, али није први пут да ми спочитаваш ствари које нисам рекао. Кажеш како ти спочитавам ствари које ниси рекао, а пар минута касније " лајкујеш " пост једног сличног теби коме је свака друга реченица " масован фашизам ".......... Болест је очигледно узела маха............. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 С тим делом се никако не слажем. Али то и није фашизам, него империјализам, стара енглеска бољка, с тим што треба не једном нагласити да је аргентинска војна хунта била далеко од неког праведника. Него, да занемарим све то. Нека је Тачерка фашиста и гора од Ле Пен-а. У том случају сам ја у заблуди. Али пази твоју логику. Ти ниси у заблуди и знаш да је Тачерка фашиста и желиш да будеш ка она?! Логика је да, ако су други зли, онда и ми треба да будемо зли?! Ne nego sledim princip "ni po babu ni po stricevima", pa ako nisu zli englezi, ameri, francuzi kada osvajaju TUDJE teritorije, jos manje tj. nikako nisu losi ni malo oni koji medju srbima brane srbe i njihovo pravo na zivot na zemlji na kojoj, evo vidimo odskora, zive milenijumima. Nismo mi "zli" jer se branimo vec su takvi Nato, Britanci, Holandjani kada otimaju ... i stoga svako poredjenje Seselja, na primer, sa bilo kojim zapadnim politicarem ili njegove nacionalisticke ideologije sa fasizmom ili nacizmom je blago receno budalastina. Te stvari se razlikuju, sto bi rekli, "kao dupe i oko "... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Ne nego sledim princip "ni po babu ni po stricevima", pa ako nisu zli englezi, ameri, francuzi kada osvajaju TUDJE teritorije, jos manje tj. nikako nisu losi ni malo oni koji medju srbima brane srbe i njihovo pravo na zivot na zemlji na kojoj, evo vidimo odskora, zive milenijumima. Nismo mi "zli" jer se branimo vec su takvi Nato, Britanci, Holandjani ... i stoga svako poredjenje Seselja, na primer, sa bilo kojim zapadnim politicarem ili njegove nacionalisticke ideologije sa fasizmom ili nacizmom je blago receno budalastina. Te stvari se razlikuju, sto bi rekli, "kao dupe i oko "... Ето видиш да су либерали у праву кад кажу да треба легализовати дроге. Цена вутре у Италији би пала и ти не би морао да дуваш ту лошу и халуцинираш миленијуме и шешеље са ореолима... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Већину њих уопште и не занима каква је ЕУ, него им је то само фраза за стицање гласова. А народ ко народ, ложи се на све и свашта. Међутим, опет ти понављам, та и таква ЕУ је још увек далеееееко либералнија економски од Србије. Ајде дођи у Србију и пробај легално да продајеш програме на иоле већим скалама, па ћеш видети о чему ти причам. Мислим, ако је Србија исто што и ЕУ, то ти неће бити проблем, зар не? Probaj ti u Italiji "da pozajmis" prijatelju 300 000 evra kao onaj nas politicar pa da vidis kako cete obojica zaglaviti prdekanu ... Liberalna je Srbija itekako ... ali na pogresnim mestima i za pogresne ljude ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Probaj ti u Italiji "da pozajmis" prijatelju 300 000 evra kao onaj nas politicar pa da vidis kako cete obojica zaglaviti prdekanu ... Liberalna je Srbija itekako ... ali na pogresnim mestima i za pogresne ljude... Наравно да лопови у либералном уређењу треба да иду у затвор. Не знам шта си тачно хтео да постигнеш, али си потврдио мој аргумент. Ја сам и рекао да је ЕУ (чак и Италија) либералнија од Србије. Владавина права је један од основних предуслова за либерализам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Ето видиш да су либерали у праву кад кажу да треба легализовати дроге. Цена вутре у Италији би пала и ти не би морао да дуваш ту лошу и халуцинираш миленијуме и шешеље са ореолима... Ti neces verovati ali ja sam garant veci liberal od tebe ... samo ima jedna stvar, a to je srpska drzava, koju ne poklanjam nikome. A ta drzava se ne moze braniti liberalizmom. A kada, jednoga dana, bude opet ujedinjena i slobodna mozermo odmah kofi sopove da pootvaramo sto se mene tice. nedeljko and nirvanashop је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Наравно да лопови у либералном уређењу треба да иду у затвор. Не знам шта си тачно хтео да постигнеш, али си потврдио мој аргумент. Ја сам и рекао да је ЕУ (чак и Италија) либералнија од Србије. Владавина права је један од основних предуслова за либерализам. Pa onda ti nece smetati kada Ruska duma pravno uredi ( po ugledu na SAD ) delovanje NVO na svojoj teritoriji? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Опет је почело да ти се причињава па си у магновењу успео и да устврдиш како сам Двери Покрет за живот Србије ставио у исти контекст са сада забрањеном организацијом Образ. Да, ту................итекако..............умишљаш. Илити, што је баби мило то јој се и снило. Рекао си шта си рекао. Неспочитавам ја теби, Нишизава, " масовни фашизам " , него ти мени када год кажем да су у питању маргиналне групе, спочитаваш да " намерно " смањујем бројност, тј. масовност тих група......... Цитирао си мене. То значи да си на мене мислио, и да се директно позиваш на оно што сам рекао. А нисам. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Кажеш како ти спочитавам ствари које ниси рекао, а пар минута касније " лајкујеш " пост једног сличног теби коме је свака друга реченица " масован фашизам ".......... Болест је очигледно узела маха............. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Ti neces verovati ali ja sam garant veci liberal od tebe ... samo ima jedna stvar, a to je srpska drzava, koju ne poklanjam nikome. A ta drzava se ne moze braniti liberalizmom. A kada, jednoga dana, bude opet ujedinjena i slobodna mozermo odmah kofi sopove da pootvaramo sto se mene tice. Прочитај опет оно о легализацији гудре... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Pa onda ti nece smetati kada Ruska duma pravno uredi ( po ugledu na SAD ) delovanje NVO na svojoj teritoriji? Какве ли сад везе има хапшење политичких противника са владавином права? Који си ти спин мајстор, невероватно! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Ti neces verovati ali ja sam garant veci liberal od tebe ... samo ima jedna stvar, a to je srpska drzava, koju ne poklanjam nikome. A ta drzava se ne moze braniti liberalizmom. A kada, jednoga dana, bude opet ujedinjena i slobodna mozermo odmah kofi sopove da pootvaramo sto se mene tice. Večiti argument za kolektivizam, fašizam, autokratiju i totalitarizam je nekakva ugroženost - unutrašnja, spoljašnja i koja god. Tako da si već viđen sa tim. A da se liberalizmom ne može braniti, reci Amerikancima XX veka. Liberalizmom imaš više para, više para = snažnija, savremenija i brojnija vojska. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Какве ли сад везе има хапшење политичких противника са владавином права? Који си ти спин мајстор, невероватно! Ko prica o hapsenju u Rusiji? Trazi se upravo ono sto traze i ameri od "stranih agenata" , upravo kako ih i ameri nazivaju, da se jasno u obracanju ili stampanju pamfleta naglasi da rade sa stranu vladu. I nista vise. Ako to ne ispostuju placaju kazne, smesno male. Ako opet ne ispostuju placaju kazne jakop velike ili idu u zatvor. I sta sada ovde ima sto nije u redu? Ko to koga hapsi u Rusiji? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука