Jump to content

Препоручена порука

Подели на овим сајтовима

Оном ко мисли да је паметан можда. Упореди колико штете јако слатки шећери(фруктузе) па колико штети аспартан па ако оћеш настави да се трипујеш да си паметан. Мени све једно.

Ko se tripuje da je pametan svo vreme ?

Hoces da mi kazes da je hemija zdravija od onog secera na koji smo se " evolucijom " navikli ?

Da prirodan secer izaziva gore reakcije od navedenih za aspartam ?

Подели на овим сајтовима

Ти Драгана као и Игњат превише гледаш теорије завере.

1. Аспартан је много мање опасан од шећера. Посебно јако слатких шећера који се користе у производњи сокова.

2. На етикетама пише да је аспартан, пише вештачки заслађивач и тачно његова шифра. Уколико је аспартан аспартанова шифра. Није нигде забрањено да пише да је аспартан.

Са твојом омладином и твојом децом ради шат оћеш.

Ову осталу треба едуковати али не документарцима него правом науком. Тако ће знати шта им ваља, шта не ваља и у којој мери.

A ti Mladene sedi da ucis . I ne dao ti Bog da sahranis nekog ko je imao svega 34 bas zbog ove kombinacije idea

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Posto se pravite pametni (neka ide meni na stetu) napisacu vam sta je aspartam i to je dokazano.Hemijski sastav aspartama: 40% asparamske kiseline, 50% feniolanina i 10% metanola. Secer za koji znamo po hemijskom sastavu je ugljenohidrat .Kako deluje aspartam :

- izaziva glavobolje, migrene, vrtoglavice, gubitak svesti. grcenje misica (spazme), gojaznost, depresiju, umor, razdrazenost, ubrzani rad srca, teskoce sa vidom , gubitak sluha poremecaj govora, poremecaj ukusa, ravnoteze, otezano disanje , paniku ,poremecaj pamcenja, anomalije ploda.

Ubrzava razvoj nekih bolesti kao sto su: multipla skleroza, epilepsija , dijabetes, parkinsonova bolest.

na temperaturi od 30 stepeni oslobadja metanol 5 puta vecu kolicinu u ljudskom organizmu

Подели на овим сајтовима

Ako bas budete i dalje takvi kakvi ste opisacu vam slucaj koji se desio u familiji da ne bude " teorija zavere "!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...