Гости Guest - . . .- Написано Јул 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Морам да исповедим: ја много волим Pepsi max Знам да није добар и то... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 гледам шта се пише и чини ми се да се ретко ко моли за освештавање хране и пића кад једе и пије ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Ево чему служи Coca Cola: http://www.youtube.com/watch?v=wAP2yVsgI6c Драгана Милошевић, kron and Дуња је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Оном ко мисли да је паметан можда. Упореди колико штете јако слатки шећери(фруктузе) па колико штети аспартан па ако оћеш настави да се трипујеш да си паметан. Мени све једно. Ko se tripuje da je pametan svo vreme ? Hoces da mi kazes da je hemija zdravija od onog secera na koji smo se " evolucijom " navikli ? Da prirodan secer izaziva gore reakcije od navedenih za aspartam ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Ти Драгана као и Игњат превише гледаш теорије завере. 1. Аспартан је много мање опасан од шећера. Посебно јако слатких шећера који се користе у производњи сокова. 2. На етикетама пише да је аспартан, пише вештачки заслађивач и тачно његова шифра. Уколико је аспартан аспартанова шифра. Није нигде забрањено да пише да је аспартан. Са твојом омладином и твојом децом ради шат оћеш. Ову осталу треба едуковати али не документарцима него правом науком. Тако ће знати шта им ваља, шта не ваља и у којој мери. A ti Mladene sedi da ucis . I ne dao ti Bog da sahranis nekog ko je imao svega 34 bas zbog ove kombinacije idea Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Posto se pravite pametni (neka ide meni na stetu) napisacu vam sta je aspartam i to je dokazano.Hemijski sastav aspartama: 40% asparamske kiseline, 50% feniolanina i 10% metanola. Secer za koji znamo po hemijskom sastavu je ugljenohidrat .Kako deluje aspartam : - izaziva glavobolje, migrene, vrtoglavice, gubitak svesti. grcenje misica (spazme), gojaznost, depresiju, umor, razdrazenost, ubrzani rad srca, teskoce sa vidom , gubitak sluha poremecaj govora, poremecaj ukusa, ravnoteze, otezano disanje , paniku ,poremecaj pamcenja, anomalije ploda. Ubrzava razvoj nekih bolesti kao sto su: multipla skleroza, epilepsija , dijabetes, parkinsonova bolest. na temperaturi od 30 stepeni oslobadja metanol 5 puta vecu kolicinu u ljudskom organizmu Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Ako bas budete i dalje takvi kakvi ste opisacu vam slucaj koji se desio u familiji da ne bude " teorija zavere "! Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука