Jump to content

Za Crkvu nema neželjene trudnoće

Оцени ову тему

17 члановâ је гласало

1. 1. Da li je opravdano?

2. 2. Koliko su roditelji spremni na izazov?

Препоручена порука

Niko to nije rekao, i to je daleko i predaleko od realnog stanja, ali je fakat da mnoge zene jednostavno ne zele da radjaju, narocito ne drugo i trece dete (i dalje), pa se eto cuvaju, ali ako im izleti - e onda potezu svoja prava i tako to...

Nema razloga za bezanje od stvarnosti...

Ima i toga, niko to ne spori...

Подели на овим сајтовима

Jel stvarno moram da objasnjavam?

Jel zena odgovorna sa kim ce se spetljati? jeste tako?

Jel ce spavati sa ne znancem,oce.

Jel onda tako izabrala da se spetlja sa neznancem,jeste.

Jel ce spavati sa tipom kojeg poznaje ali koji zeli samo seks,oce.

Jel onda tako izabrala da se spetlja sa tim tipom,jeste.

Jel moram jos da nabrajam ili je valjda jasno?

Ajde i ja tebi da objasnim:

To što se ona eventualno spetljala sa nekim samo seksa radi ili sa nekom koji samo to hoće,ne osobađa njega od odgovornosti za eventualno nastalo dete.On ima istu odgovornost kao i ona što ima.Potpuno istu.Ako on ne želi to dete ( potpuno ne bitno zašto se seksao sa njom),to ne znači da da je ona kriva što ga je izabrala a njega automatski zaobilazi odgovornost.Žena koja abortira jer je otac deteta ostavio i koji ne želi svoje dete snosi istu odgovornost za abortus kao i žena koja je abortus počinila.Odgovornost snose svi,ona,otac,okolina,njeni roditelji,njegovi roditelji,društvo.SVI!

Tako da nemoj mi molim te uvijati kao kiša oko Kragujevca.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

А где је одговорност човека који је спетљао са таквом женом, за једну ноћ, није размишљао нити пазио, нити је гледао какве последице може да има, нити је размишљао да ли је та једна од оних које ће ладно да оду под нож?

Пати ли тек зачето дете због последица његове глупе и саможиве одлуке да без размишљања и опреза ступи, ради привременог задовољења своје сујете и својих животињских порива, у однос (није веза никаква) са женом, не размишљајући да ли је она потенцијални убица његовог нерођеног детета?

Ako si citao sta sam pisao ja ne branim muskarce niti zene,svi su za mene odgovorni.

Ali tako to ide,desi se da zensko bude za abortus a musko ne i odjednom se okrene u borbu polova.

Mada dete ne moze da pati od samozivosti muskarca toliko,tu moras da se slozis sa mnom,jer to dete ce biti rodjeno na kraju krajeva bez muskarca (oca)

Подели на овим сајтовима

Ako si citao sta sam pisao ja ne branim muskarce niti zene,svi su za mene odgovorni.

Ali tako to ide,desi se da zensko bude za abortus a musko ne i odjednom se okrene u borbu polova.

Mada dete ne moze da pati od samozivosti muskarca toliko,tu moras da se slozis sa mnom,jer to dete ce biti rodjeno na kraju krajeva bez muskarca (oca)

Ovde niko nije za abortus

Brate mili, kako ti umes da lupis...

Подели на овим сајтовима

Niko to nije rekao, i to je daleko i predaleko od realnog stanja, ali je fakat da mnoge zene jednostavno ne zele da radjaju, narocito ne drugo i trece dete (i dalje), pa se eto cuvaju, ali ako im izleti - e onda potezu svoja prava i tako to...

Nema razloga za bezanje od stvarnosti...

Naravno,ali fakat je i da postoje mnogi muškarci koji ne žele dete .Ovako možemo u krug Obi...

Niti su žene više krive niti muškarci.Nekako kad se svedu računi i jedni i drugi su tu na istom.

• Волим 1
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Било некад, сад и нас запљусне свако мало. Промениле бомбе климу, време и пословице да се ускладе са стањем на терену :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ajde i ja tebi da objasnim:

To što se ona eventualno spetljala sa nekim samo seksa radi ili sa nekom koji samo to hoće,ne osobađa njega od odgovornosti za eventualno nastalo dete.On ima istu odgovornost kao i ona što ima.Potpuno istu.Ako on ne želi to dete ( potpuno ne bitno zašto se seksao sa njom),to ne znači da da je ona kriva što ga je izabrala a njega automatski zaobilazi odgovornost.Žena koja abortira jer je otac deteta ostavio i koji ne želi svoje dete snosi istu odgovornost za abortus kao i žena koja je abortus počinila.Odgovornost snose svi,ona,otac,okolina,njeni roditelji,njegovi roditelji,društvo.SVI!

Problem je sto se ti uvijas i zapetljavas.

Tako je, oba lica su podjednako odgovorna za nastalo dete.

Ne slazem se,ako osoba udje u seksualni odnos sa nekim ko ima polnu prenosivu bolest i to znaa i razboli se,oboje su krivi za to i ne moze se reci da ona nije kriva jer je znala i svesno je usla u seksualni odnos sa tom osobom.

Tako i za trudnocu,svi znaju da moze da se desi da dodje do trudnoce i oboje su "krivi" to jeste odgovorni.

A mislim da se mozemo sloziti da prvo treba znati sa kim ces u krevet,zar ne?

I da,on ako ne zeli dete posle toga jeste gad,ali ako je zena znala za to da on nece zeleti dete,onda sto je ulazila u odnos sa njim ili sto nije jos vise obratila paznje na zastitu.

I svi znamo da je tip koji odbije odgovornost gad,tako?

A sta je onda zena koja odbije odgovornost?

Подели на овим сајтовима

Ne slazem se,ako osoba udje u seksualni odnos sa nekim ko ima polnu prenosivu bolest i to znaa i razboli se,oboje su krivi za to i ne moze se reci da ona nije kriva jer je znala i svesno je usla u seksualni odnos sa tom osobom.

Tako i za trudnocu,svi znaju da moze da se desi da dodje do trudnoce i oboje su "krivi" to jeste odgovorni.

I da,on ako ne zeli dete posle toga jeste gad,ali ako je zena znala za to da on nece zeleti dete,onda sto je ulazila u odnos sa njim ili sto nije jos vise obratila paznje na zastitu.

Gadura :D :D :D

Подели на овим сајтовима

Jao kako god da ga okrenemo,žena je odgovorna za trudnoću jer nije birala kako treba?Bože svašta valjda mu na čelu piše da je gad?Pa i da jeste gad taj gad snosi istu odgovornost sa njom ako ona abortira,a on pri tom ne želi dete ili joj prosto kaže " idi na abortus"ili " ja nemam ništa sa tim detetom radi šta hoćeš,ali ja ga ne želim".

Neverovatno je kako neki muškarci pokušavaju da operu druge muškarce.Pa mož da prođe na ovom svetu,na onom teško.

Ala ga ti komplikuješ,pa to je strašno.

Подели на овим сајтовима

Naravno,ali fakat je i da postoje mnogi muškarci koji ne žele dete .Ovako možemo u krug Obi...

Niti su žene više krive niti muškarci.Nekako kad se svedu računi i jedni i drugi su tu na istom.

Делим мишљење да су за абортус криви двоје - и мушкарац и жена. Једини изузетак је ако жена изврши абортус без пристанка оца детета. Тада је одговорност само на њој.

Подели на овим сајтовима

Jao kako god da ga okrenemo,žena je odgovorna za trudnoću jer nije birala kako treba?Bože svašta valjda mu na čelu piše da je gad?Pa i da jeste gad taj gad snosi istu odgovornost sa njom ako ona abortira,a on pri tom ne želi dete ili joj prosto kaže " idi na abortus"ili " ja nemam ništa sa tim detetom radi šta hoćeš,ali ja ga ne želim".

Neverovatno je kako neki muškarci pokušavaju da operu druge muškarce.Pa mož da prođe na ovom svetu,na onom teško.

Ala ga ti komplikuješ,pa to je strašno.

http://2.bp.blogspot.com/-kjQ1zkX9NVI/Ti8pgeTnXpI/AAAAAAAAKsA/mWUAClXOm9c/s1600/PilateWashesHands.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...