Jump to content

Za Crkvu nema neželjene trudnoće

Оцени ову тему

17 члановâ је гласало

1. 1. Da li je opravdano?

2. 2. Koliko su roditelji spremni na izazov?

Препоручена порука

Ali zasto?

Primera radi da imam devojku i onda zatrudni,ja zelim dete ona ne zeli i ode abortire nase dete.

To je po tebi uredu?

Pa zabrani joj.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ne moze i ne treba,

Zena koja ne zeli dete, nadje nacina da ga se otarasi. Surovo, ali istinito.

E za takvu zenu koja bi ubila sopstveno dete,bacila ga na djubriste i sl smrtna kazna pa da vidimo da li ce da trazi te nacine da se otarasi deteta.Bolesne price winter

Подели на овим сајтовима

Ali zasto?

Primera radi da imam devojku i onda zatrudni,ja zelim dete ona ne zeli i ode abortire nase dete.

To je po tebi uredu?

Naravno da nije u redu, ali to je njena sloboda, tacnije zloupotreba iste,

Vec sam napisala da ne razumem zene koje abortiraju, a imaju pored sebe stabilnog muskarca i njegovu punu podrsku, ali opet...ima nas raznih. Nije u redu, ali radjanje treba da bude cin slobodne volje, ne prisile.

Подели на овим сајтовима

A kako to da uradim?

Sam si se par postova pre pitao kako ne može da se zabrani.

Ako može,onda izvoli,zabrani joj,ne pitaj mene kako.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

E za takvu zenu koja bi ubila sopstveno dete,bacila ga na djubriste i sl smrtna kazna pa da vidimo da li ce da trazi te nacine da se otarasi deteta.Bolesne price

Mislila sam na abortus na crno.

Da, to sto si ti naveo jeste teska bolestina i tuga, mada mislim da je to psihicki poremecaj, to je slucaj za ludnicu, ne za smrtnu kaznu.

Подели на овим сајтовима

E za takvu zenu koja bi ubila sopstveno dete,bacila ga na djubriste i sl smrtna kazna pa da vidimo da li ce da trazi te nacine da se otarasi deteta.Bolesne price

Žena koja rodi i ubije svoje dete je bolesna.Prvenstveno treba da se leči u ustanovi.Kakva bre smrtna kazna.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Naravno da nije u redu, ali to je njena sloboda, tacnije zloupotreba iste,

Vec sam napisala da ne razumem zene koje abortiraju, a imaju pored sebe stabilnog muskarca i njegovu punu podrsku, ali opet...ima nas raznih. Nije u redu, ali radjanje treba da bude cin slobodne volje, ne prisile.

Ali u tome je i visestruki problem.

Ne moze da bude njena sloboda o tako velikoj stvari. Sta vise bila je njena sloboda kada je svesno i slobodno usla u seksualni odnos,ovo je samo rezultat.

Ne moze da kaze kako je to njeno telo jer to telo u njoj njije njeno telo i ako je to navodno njeno telo sta radi moja genetika u njenom telu?

Ako kazes da je to njena odluka odna ispada da je to samo njeno dete (sto nije),a kada se rodi to dete onda je i musko isto,sto nema logike.

Kako ja to vidm to je ne prihvaranje odgovornosti za svoja slobodna svesna dela.

Подели на овим сајтовима

Па не знам али рекао бих да просечан човек има много више шансе да преживи блиски сусрет са полицијом него беба са киретом.

To nije poenta. Poenta je da niko normalan ne uziva u slikama izvrnutih iznutrica. Poenta je da nije lako reci:" Ja sam protiv svakog ubistva". Skrecem paznju da postoje slucajevi kada kazemo:"Bljak, fuj, grozno" (pitati administratora za adekvatno degutantne slike kao ilustraciju realnosti), "ali ako ga je roknuo".

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Ali u tome je i visestruki problem.

Ne moze da bude njena sloboda o tako velikoj stvari. Sta vise bila je njena sloboda kada je svesno i slobodno usla u seksualni odnos,ovo je samo rezultat.

Ne moze da kaze kako je to njeno telo jer to telo u njoj njije njeno telo i ako je to navodno njeno telo sta radi moja genetika u njenom telu?

Ako kazes da je to njena odluka odna ispada da je to samo njeno dete (sto nije),a kada se rodi to dete onda je i musko isto,sto nema logike.

Kako ja to vidm to je ne prihvaranje odgovornosti za svoja slobodna svesna dela.

Pa jeste, napisala sam sta je to - zloupotreba slobodne volje :).

Подели на овим сајтовима

Sam si se par postova pre pitao kako ne može da se zabrani.

Ako može,onda izvoli,zabrani joj,ne pitaj mene kako.

Pirao sam te jer ne mogu da zabranim ko prvo zakonski a kao drugo ako je ta moja devojka odlucila da ubije nase dete iz svoje sebicnosti a zakon stoji iza nje i cak onda kako?

Mogu da gledam kako moje dete ide da ga seckaju.

A pitao sam katarinu kako ne moze da se zabrani u onom smislu da li je ona u pravu za abortus.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...