Juan Valdez Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 http://www.csmonitor.com/Science/2011/1209/Are-you-scientifically-literate-Take-our-quiz Квиз је на енглеском и има 50 питања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Nisam ni englesko ni naucno pismen greengrin http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Nisam ni englesko ni naucno pismen greengrin Ни ја :10500: Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Pogodio 33 od 50 Александрида, Лидија Миленковић and malina :) је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 45/50 Омашио оног диносауруса, три астрономска питања (ту сам најтањи) и ћелијску деобу. Милан Меденица :), malina :), Александрида and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Uspeo sam da otvorim link ... bez geske ... Иван ♪♫, nedeljko, DYNABLASTER and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Јул 14, 2012 Пријави Подели Написано Јул 14, 2012 41 od 50. Najviše sam lupao kod astronomije. I dinosaurusa isto. Kod Bernulijeve jednačine sam se zbunio, zaboravio sam o kojim se pritiscima radi. Mislio sam čak da su oni pogrešili. Džabe sam radio vežbu "Proveravanje Bernulijeve jednačine za vodu". xD malina :), Juan Valdez, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 14, 2012 Пријави Подели Написано Јул 14, 2012 39 ал рачунам 40 јер не знам како се на енглеском зове неједнакостранични троугао одувек мешам митозу и мејозу, никако стојим са логаритмима, нисам знао како је кварк добио име, појам нисам имао о метаморфном камењу, нисам знао хемију смејакса, нисам знао за тимин и еукариоте, никад нисам знао који су по реду њутнови закони иако их знам, нисам знао латински за бронтосауруса и знао сам да се мендел бавио биљкама ал сам мислио да су лале у питању углавном, биологија ме уби Лидија Миленковић, malina :), sqny and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јул 14, 2012 Пријави Подели Написано Јул 14, 2012 36, уз немало лупања и случајних погодака. доста лоше са физиком, остало солидно Ignjatije, Лидија Миленковић, malina :) and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 14, 2012 Пријави Подели Написано Јул 14, 2012 38 nesto sam glupo gresio, nesto coravo pogodio a nesto sistemom eliminacije Александрида, Николa and malina :) је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јул 14, 2012 Пријави Подели Написано Јул 14, 2012 42 The Christian Science monitor Juan Valdez and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 14, 2012 Пријави Подели Написано Јул 14, 2012 Ја га туко до двадесетог па ми постало досадно. Дотле сам промашио четри ... везана за хемију и једно историјско-научно (оно ко је шта измислио) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 14, 2012 Пријави Подели Написано Јул 14, 2012 урадио сам данс до краја 30 од 50.. хемија ме практично уништила. гас смејавац итд... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јул 14, 2012 Пријави Подели Написано Јул 14, 2012 35. Извукло ме знање грчког. Није лоше за дудука. Juan Valdez, sqny, Милан Меденица :) and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 14, 2012 Пријави Подели Написано Јул 14, 2012 50 tacnih odgovora od 50 mogucih ... iz sedmog pokusaja ... Милан Меденица :) and sqny је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука