Jump to content

Ал је овај напоран. Што му неко не одговори ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

ево ја сам :)

шта ти то значи?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ja се регистровах, расписах се једно пола сата и кад кликнух на поуст а комент, он обриса све. А био сам логован. Тако да... не могу поново. Немам живаца баш толико.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Ja се регистровах, расписах се једно пола сата и кад кликнух на поуст а комент, он обриса све. А био сам логован. Тако да... не могу поново. Немам живаца баш толико.

Kad nisi tekst kopirao pre postavljanja.....

Подели на овим сајтовима

питање у теми: што му неко не одговори?

Кирил: ''ево ја сам'' (односи се на то да сам одговорио :) )

:)

OK,I see...само што ми ниси нацртао... greengrin

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 7 months later...

Pater Luka Rađa je po meni najiteresantniji lik u našoj crkvi. Naravno ne računam tu "postkoncilce"( Goluba, Kresinu, Bajsića, Turčinovića, Bonaventuru....).

Postoji opet jedna grupa čija duhovnost mi je daleka( Sudac, Linić, ...)

Možda me je pater Rađa i svojim hrabrim stavom i borbom za dobro fascinirao. Nepokretan na granici života i smrti, a možda kad je prekoračio granicu i otišao pa se vratio, eto zna nešto što mi ne znamo.

Uostalom ima stranicu pa mu tamo odgovorite.http://www.facebook.com/pages/Pater-Luka-Rađa/116368045076569

Inače je vodio SKAC http://www.skac.hr/, to su bile jako lepe strane.

Подели на овим сајтовима

Не могу све да читам јер човек делује у "заносу".

Као прво Божијом вољом смо подељени јер је Црква као рука која се раздваја у прсте. Нема прста који није потребан па чак и оног најмањег. Воља Божија и промисао Божији је таква да се поред тога што Црква на таком путу израста у екстремитет који нема функцију уколико нема "прстију". Поред тога Бог уништава нешто што у капитализму познајемо под појмом монопол. Раздвајањем Цркве Бог је разделио монопол а разделивши монопол Бог је омогућио и бољу и "јефтинију" понуду, као и стално надметање из кога је изашао и додатни квалитет "услуге". Ко разуме схватиће. Према томе не знам колико је правац јединства оно што Бог жели.

Слава теби Господе

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...