Grizzly Adams Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Ово сам већ поставио на другом месту, али заслужује посебну тему. За гикове, али може да буде занимљиво и осталима да виде како се ради у једној доброј софтверској фирми и каква је атмосфера... CEO компаније Joel Spolsky је иначе легенда у програмерском свету, ево његовог чувеног блога: http://www.joelonsoftware.com Sophrosyne and sqny је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 11, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 To meni treba! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 To meni treba! Како ћеш стићи у водице и остале обавезе, кад запнеш на неком проблему па заглавиш сатима Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Ево још нешто о њиховој фирми: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука