gandalf Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Odlicna tema ,bas sam razmisljao da otvorim nesto ovako ... Interesuje me da li se neko od vas bavi fitnesom, bildovanjem, ili bilo kakvom fizickom aktivnoscu Ako vam je ispalo stomace buuuuuuu toplo preporucujem 301 program P90X .... trening Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 ОК, важи. Можда ћу закасним на први део... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Rvanje srBsko-Srpski stil Medo covece za tebe vazi ono : Dodiruju se znojavim telima, dahcu jedni na druge ! обратио си се на погрешну адресу, моја циљна група су женскиње Анастасија је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Јеа, па причајте после на оној теми Хомосексуалац пред путиром, само ћу да вам вадим постове одавде Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gandalf Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Dejan je trenirao džijudžicu, Nišizava trenira realni aikido, Protagoras - doduše ateista - hoće da bude nindža, Medo se zanima(o) za ving tsun, ja pomalo taj-boks.. Aca P. diže 200 kilograma, pravi je medved, sa njim se ne bih potukao, i tako dalje... Ima nas. Bas mi je drago, ako mozes aktiviraj ih sve , bas me interesuju neka iskustva, ja se bavim ''combo-fitnesom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Dejan je trenirao džijudžicu, Nišizava trenira realni aikido, Protagoras - doduše ateista - hoće da bude nindža, Medo se zanima(o) za ving tsun, ja pomalo taj-boks.. Aca P. diže 200 kilograma, pravi je medved, sa njim se ne bih potukao, i tako dalje... Ima nas. ja BJJ nisam dugo i aktivno trenirao,vise sam se sa posvetio sad Dzudou,trebao sam da polazem za zuti pojas al me mrzelo. da odem inace ja sam mmogao da izbacim 150kg gandalf је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gandalf Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 odlican nutricionista, profi bilder jednom recju Mike Chang http://www.facebook.com/mike.chang.7902?ref=notif¬if_t=friend_confirmed Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука