Драган Јашић Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 најбоље решење Ада 1312_womens ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
domestos Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 lepo zvuci 1312_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 6, 2010 Пријави Подели Написано Мај 6, 2010 I šta ste se dogovorili? Kad i gde se sastajemo? Ja ne mogu ovog vikenda, ali zato sam sledećeg sigurno tu :smiley:.... Ako ste se već dogovorili za ovaj vikend, nema veze.... Možemo i sledeći opet.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 6, 2010 Пријави Подели Написано Мај 6, 2010 Evo moje najnovije opreme 0104_cheesy .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Мај 7, 2010 Пријави Подели Написано Мај 7, 2010 Moja oprema! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Мај 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2010 Лепа слика, Марко :-)) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Мај 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2010 Отприлике овако нешто је моје оружје :-)) Uploaded with ImageShack.us Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Мај 7, 2010 Пријави Подели Написано Мај 7, 2010 Лепа слика, Марко :-)) Хвала Милице. 170fs799081 И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 10, 2010 Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 I sta bi? Je li pao neki fudbal ili trka neka? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Мај 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 ЕЕЕ па није ... Пријавили бисмо... Ја на жалост не могу следећа два викенда, али ви слободно можете без мене... а можемо и поподне да се нађемо на Ади после 16х радним данима. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Мај 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Људи, да ли има неко ко је за да се нађемо сутра око 16.30 на почетку Аде? Да мало попричамо, и тако то. Јављајте! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 cek sacu sklepam teleport u garazi... iako oooooo kad bolje razmislim, pa ja sam crnogorac gringrin Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 батали рвање, ал кад се појавиш и јавиш да си овуда тад ћемо се видети а то спортовање јако тешко иде са овим неспортским типовима по жру клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Па није фер... Са њима оћеш да се грлиш, а мене би `тео да бијеш... Милан Меденица :) and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Rvanje srBsko-Srpski stil Medo covece za tebe vazi ono : Dodiruju se znojavim telima, dahcu jedni na druge ! Dragi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука