Милица Написано Мај 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 А може и тако. Ц ц ц, сви да се диме на роштиљу, бабе једне А мало адреналина, вожња, котрљање, падови, осмеси ...? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Pa od piva i roštilja se non stop i pada, kotrlja, smeje .... 0104_cheesy ... Ne znam u čemu je problem? 0104_cheesy 0104_cheesy ..... A što vozi, to da ti ne pričam 0104_cheesy .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Pa od piva i roštilja se non stop i pada, kotrlja, smeje .... 0104_cheesy ... Ne znam u čemu je problem? 0104_cheesy 0104_cheesy ..... A što vozi, to da ti ne pričam 0104_cheesy .... видим ја, ако поведемо и неког свештеника падаће и епитимије :drugarstvo: stadaradim клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Radosti roštilja u proleće.... to je pravi naziv ove teme.... milice,ne trudi se dalje...razumem te u potpunosti ali imaš posla sa ovim... smukovima јао гујоооооооооооооо :drugarstvo: stadaradimкад год те зовем на фон, само седиш по кафићима и гуштеришеш takeoff 0110_hahaha crvenilo blessyou Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Pa od piva i roštilja se non stop i pada, kotrlja, smeje .... 0104_cheesy ... Ne znam u čemu je problem? 0104_cheesy 0104_cheesy ..... A što vozi, to da ti ne pričam 0104_cheesy .... видим ја, ако поведемо и неког свештеника падаће и епитимије :drugarstvo: stadaradim Kako god padaće se garant 0104_cheesy .... Nego da ja više ne gušim temu, da pustimo da se kakav sportista javi.... Preterah ga baš :smiley: .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Можда да падне какав баскет ? 0102_laugh У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Можда да падне какав баскет ? tanning 0205_whistling Kad mene pitate moze sve od golfa do RAGBIJA (ovo drugo bi najvise voleo) bleh http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Можда да падне какав баскет ? tanning 0205_whistling Kad mene pitate moze sve od golfa do RAGBIJA (ovo drugo bi najvise voleo) bleh Jesi li siguran ? Ima i nas velikijeh ođe 10900 У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Можда да падне какав баскет ? bleh 0205_whistling Kad mene pitate moze sve od golfa do RAGBIJA (ovo drugo bi najvise voleo) bleh tanning Jesi li siguran ? Ima i nas velikijeh ođe 10900 Pa i ja sam velik ..... i sa cak norisom bi se rvao http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Мај 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Онда овако... једна екипа прави роштиљ, друга у близини игра баскет, трећа се возика и свраћа код вас :-))) А после се сви лепо сакупимо и пијемо пиво. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Онда овако... једна екипа прави роштиљ, друга у близини игра баскет, трећа се возика и свраћа код вас :-))) А после се сви лепо сакупимо и пијемо пиво. klapklap klapklap klapklap tanning 0205_whistling pecanje smil41cb5615a0b72.gif bleh bleh 10900 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Ја баталио шљокање пива, па бих волео да се опробам у неким спортовима. Ја сам за! Има ли неко ко би играо фудбал!? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игрутин Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Ја баталио шљокање пива, па бих волео да се опробам у неким спортовима. Ја сам за! Има ли неко ко би играо фудбал!? Наравно , ја ћу да се позабавим чувањем гола да лопта не утекне у голић , 4869 bicycle а можемо и неки турић во србија да направимо 0442_feel СЛАВА БОГУ Свако Добро Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 и пошто имамо кворум, следеће питање које се отвара је - КАД? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Ја предлажем следећу недељу! Ада или Кошутњак... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука